Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo chciałbym zostać GM, startowałem kilka razy na to stanowisko lecz odrzucali podania z powodu "braku doświadczenia", a przecież jak mam nabrać doświadczenie jak nic nie chce mi dać szansy? Inaczej się nie nauczę, zrobiłem kilka dni temu serwer na Hamachi aby poznać trochę komend, posprawdzać co i jak, znam kilka komend (umiem dać komuś eq, zrespić moobki/metiny, dać skille, włączyć porę dnia na serwerze, włączyć/wyłączyć śnieg, pisać jako GM do graczy), no i to chyba tyle z mojej znajomości bycia GM. Przejdźmy do opisu mojej osoby.

O mnie:

Mam na imię Przemysław, mam 21 lat, mieszkam w niewielkim mieście Chełm położonym na Lubelszczyźnie, interesuję się Boksem, Kick Boxingiem, Piłką nożną, w przeszłości trenowałem Karate potem piłkę nożną, następnie Boks i aktualnie Kick Boxing. Na co dzień mam dużo wolnego czasu, treningi mam tylko 2/3 razy w tygodniu także to jest bardzo mało, w wolnym czasie spotykam się ze znajomymi, gram w Metin2, Counter-Strike 1.6. Jeżeli chodzi o charakter to czasem podnoszą mi się zbyt nerwy lecz potrafię je opanować, jestem osobą odpowiedzialną, sumienną i pracowitą, cenie sobie dobrze wykonaną pracę i to jest dla mnie najważniejsze, nie lubię nieporządku, traktuje wszystkich tak samo, bez względu czy to mój dobry kolega czy nowa poznana osoba. Jeżeli popełnię jakiś błąd to potrafię się do tego przyznać. Lubię sobie czasem pożartować, lecz wiadomo bez przesadyzmów.

Doświadczenie:

Jak pisałem wyżej, jedyne moje doświadczenie to GM na własnym serwerze Hamachi, umiem tylko kilka rzeczy napisanych wyżej. Byłem kilka razy Moderatorem na Forum Metin2 (tak wiem to nie ma nic do rzeczy).

Oferuję:

- Pomoc Administracji/Graczom w razie jakichkolwiek problemów

- Mogę poświęcić na serwer dziennie powyżej 4 godzin, a w niektóre dni nawet więcej.

- Chciałbym prowadziłbym/pomagać robić różne eventy typu (OX, Szukaj GM, Zuo), ale chciałbym aby ktoś inny z Administracji mi pomagał w prowadzeniu.

- Pilnowanie porządku.

- Dobry kontakt.

- Zapraszanie jak największej ilości graczy na serwer.

Kontakt:

- PW tutaj na Forum.

- GG - 21752900

- Steam - karekx

- Email - karekx@1361622928-U485574.pngonet.pl

- TS3

- Mógłbym podać numer telefonu w razie potrzeby

Opublikowano

Szczerość to podstawa po podaniu widać że ogarnięta osoba no i polecam. 
tylko ciekawi mnie jedno czemu tutaj masz 21 lat a na gg 16 :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Osoby nie polecam.

Dowody w postaci ss, gdzie byłeś moderatorem, bo ja mogę napisać, że byłem właścicielem globala. Dodatkowo jest oszustem, co łatwo ogarnąć u niego ;)

Oszustem mówisz, poproszę o jakieś dowody.

Moderatorem byłem na ByRoboMT2 (Ale to już dawno) oraz Tevia

@down

Byłem, ale pod nickiem KarekX, przypomnij sobie :).

Opublikowano

Oszustem mówisz, poproszę o jakieś dowody.

Moderatorem byłem na ByRoboMT2 (Ale to już dawno) oraz Tevia

Nie byłeś moderatorem na Tevia, gdyż ja byłem tam administratorem i sam osobiście wybierałem modów.

Nie ładnie tak oszukiwać ludzi kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...