Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTnaruto kto jeszcze gra?

Underkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam servera naruto tibia znam servery shippuden soja wono aos jednak te servery są w 100% na kase i bardzo często są resety czy zna ktoś jakiś server oprócz tych mogą być brazylijskie kiedyś znalazłem ot naruto bardzo fajny server jednak po jakimś czasie odszedłem gdy wróciłem już go nie było administracja zajeła się pokemonami. Był to naprawdę świetny server gdyby zmienili go na angielski dopracowali go i zrobili kilka wiosek z pewnością byłby bardzo popuralny  nie wiem jakim cudem upadł skoro planowali tyle żeczy np klan senju podsyłąm link do fanpage jak ten server wyglądał kiedyś   https://www.facebook.com/otNarutoOnline?fref=ts

Opublikowano

znam projekt swirusa jednak on teraz niby coś robi ale nie oszukujmy się ile on to robi już rok?

Chętnie bym pograł na ot naruto najlepszy server naruto na jakim grałęm szkoda że br gdyby troche nad nim popracowali to mógł być z jego największy server naruto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

$wirus robi małymi kroczkami - jak czas pozwala :D Ale pocieszę was - Morthas trochę mi pospamił na fb, że się opierdalamy więc wróciliśmy i robimy pełną parą [tzn po update DBD zajmę się głównie naruto] więc polecam poczekać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...