Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tych zbudowanych przez nas pracach? Ocena.

piotreek1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Nazywam się Piotrek mam 21 lat w grze Minecraft buduje już od jakiegoś czasu, nie działam sam. prace wykonane są we współpracy z graczem HarolD__ 
Chcę przedstawić wam kilka naszych prac.
4oqcsa.jpgd8eedq.jpgytp0z2.jpgcp7wwk.jpgh9c237.jpgo18v91.jpgu6lbsk.jpgd7rfw7.jpggh74e1.jpg

Opublikowano

Świetne!!!! Załóż serwer żeby ludzie mogli podziwiać, ustaw im spectator i żeby mogli latać, zablokuj budowanie i będzie mega! Chociaż moze ten nowy tryb spectator w 1.8 już to blokuje, niewiem :D

A i jeśli chcesz mogę ci dać serwer ważny do września bo towarzysz coś naprawdę pięknego!

371007.gif

Opublikowano

Świetne!!!! Załóż serwer żeby ludzie mogli podziwiać, ustaw im spectator i żeby mogli latać, zablokuj budowanie i będzie mega! Chociaż moze ten nowy tryb spectator w 1.8 już to blokuje, niewiem :D

A i jeśli chcesz mogę ci dać serwer ważny do września bo towarzysz coś naprawdę pięknego!

Dzięki Adrian, mamy już serwer ważny do końca roku i na nim pracujemy :) 

Opublikowano

­Jest ok, aczkolwiek na drugim ss wydaje mi się goło, za mało zieleni według mnie.

Można też prosić o ss bez wszelkich texture packów, shaderów, etc? Bo z nimi to wszystko pięknie wygląda.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­Jest ok, aczkolwiek na drugim ss wydaje mi się goło, za mało zieleni według mnie.

Można też prosić o ss bez wszelkich texture packów, shaderów, etc? Bo z nimi to wszystko pięknie wygląda.

Bez Shader packa owszem ale bez txt packa może wyglądać kiepsko ponieważ materiały dopasowujemy pod dany txt pack 

Opublikowano

Fajne budowle ;) Jak byś szukał jakiegoś technika czy coś to możesz się do mnie zgłosić :D

Wkrótce

Opublikowano

Wszystkie budowle wyglądają dosyć ładnie i epicko, a najładniejsze, to według mnie z obrazka czwartego oraz ostatniego. Wiem, że takie proste to do wykonania nie jest, więc widać, że się postaraliście i włożyliście w to trochę pracy oraz wysiłku. 

Budujcie dalej takie cudne dzieła i życzę powodzenia w pracach lub jakichś projektach.

Opublikowano

mi się podoba i to bardzo, ale jeśli miałbym mieć już jakieś uwagi to do ścian budynków, wydają się za proste (rama z bloków drewna, uzupełniona deskami szybami i trapdoorami, przydałoby się tam więcej wypukłości )

Opublikowano

Dla mnie nic dodać, nic ująć. Jest zachowana estetyka, dobrze dobrane otoczenie oraz bloki z jakich postały budowle. TxT i shadery poprawiają dodatkowo efekty. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza klasa polecam zrobić serwer z zwiedzaniem projektów to mógł by być pierwszy taki serwer ;).

Mapka 10/10 Oby tak dalej.

Opublikowano

Wieżyczki są świetne brama mimo że prosta to bardzo dobrze gra z okolicznymi terenami jak i z samym stylem miasta

kłopotem jednak jest prostota budynków które budują miasto... moim zdaniem gdybyś powiększył je i dopracował wtedy mogłby

naprawdę wyglądać z*********e... obecnie też jest dobrze ale mogło być dużo lepiej... :C

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Budowa na zaawansowanym poziomie. Budowle wyszły za****e! :D Oby tak dalej, a za te budowle lajk ;)

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...