Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na moderatora chatu na serwerze Albatroz

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomek
Nick w grze : LooT 
Staż na norbisf.pl (nie grałeś, pomiń): 01.08.2015 
Dlaczego to Ty chcesz być Moderatorem Chatu? : Chciałbym aby na chacie zawsze panował porządek :)
Czy cierpisz na dyskleksję/dysgrafię? : Nie
Ile dziennie mógłbyś spędzasz czasu na serwerze? : ~5h 
Wyjaśnic krótko pojęcia : 
Szacunek - Zachowanie jakim powinniśmy się  kierować w stosunku do innych ludzi, i w jaki sami byśmy chcieli być traktowani 

Kultura - Pojęcie które każdy powinien znać i się nim posługiwać .

baner.png

Opublikowano

Imię : Sylwester

Nick w grze : hinar

Staż na norbisf.pl (nie grałeś, pomiń): 2 dni

Dlaczego to Ty chcesz być Moderatorem Chatu? : zdegustowany brakiem profesjonalizmu oraz nadmierną dedykacją obecnych moderatorów chcę im pokazać jak to się robi.

Czy cierpisz na dyskleksję/dysgrafię? : nie ale mam diastemię i czasami boli mnie noga

Ile dziennie mógłbyś spędzasz czasu na serwerze? :  tyle ile teraz. Choć nie udzielam się dużo czat mam ciągle na oku. Po rozpoczęciu roku szkolnego to będzie 1 do 1,5h w godzinach 16-24

Wyjaśnic krótko pojęcia : 

Szacunek - szacunek (względem człowieka) to brak uprzedzeń do kogoś, kogo się nie zna, mimo przypiętych do niego łatek

Kultura - czat jest w swoim rodzaju miejscem publicznym i trzeba zachować choć trochę przyzwoitości, szczególnie że z tego co widziałem na serwerze gra dużo osób ~12lat.

Opublikowano

Wszystkie podania zostały rozpatrzone z czego 10 pozytywnych. Wyłoniliśmy trzech zwyciężców.

Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu 24h.

Pozdrawiam ,

SHARK.

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...