Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2.pl ( pomocy )

Dinkley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) mam wielki problem... nie moge urochomić gry metin2.pl , wyskakuje mi błąd --> patrz poniżej post-1422679-0-12405600-1440063800_thumb.jpg

nie idzie go uruchomić .. mam Windows Vista :( dodam , że niedawno był stawiany na nowo ( około 5 dni temu) 

a wczesniej dało rade wejść na metin2.pl -> gra normalnie działała :)

powiem czego próbowałem :

1.) reinstall metina 

2.) wyłaczenie wszelki zapór 

3.) wejscia przez obejscia 

Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc , ktoś kto spotkał się z takim błędem bardzo prosze o poswiecenie mi chwilki czasu i dokładne wytłumaczenie

co mogę zrobić w takiej sytuacji... 

Poważnie zależy mi na czasie i chcę jak najszybciej zlikwidować dany problem 

ps. proszę również nie dodawać głupich komentów typu ''Usuń viste'' , wdł. mnie może nie jest to najlepszy system , ale z całą pewnością spełnił moje wymagania przez te 7 lat ( bo tyle własnie ten lapek żyje)

dodatkowo jeszcze dodam to takie Ps.Ps.PS ( servery prywatne mi działają , ale metin2.pl nie idzie ruszyc )

Opublikowano

błędy związane z plikiem ntdll.dll mogą być spowodowane przez:

Nieprawidłowy lub uszkodzony wpis rejestru związany z plikiem ntdll.dllWirus lub złośliwe oprogramowanie, które uszkodziło plik ntdll.dll.Awaria urządzenia Microsoft (np. wadliwy dysk twardy), która spowodowała uszkodzenie pliku ntdll.dll.Inny program nadpisał wymaganą wersję pliku ntdll.dll.Inny program złośliwie lub omyłkowo usunął plik ntdll.dll.Inny program odinstalował plikntdll.dll. ja ci radze zrobic tak: zainstaluj jeszcze raz "ntdll" nie pomoze to sa kroki takkie.I jakies powinny zadzialac Krok 1: Zarejestruj ręcznie plik Ntdll.dll za pomocą narzędzia Microsoft Register ServerKrok 2: Napraw nieprawidłowe wpisy rejestru związane z plikiem Ntdll.dllKrok 3: Usuń lub przywróć plik Ntdll.dll z Kosza systemu WindowsKrok 4: Przeprowadź pełne skanowanie komputera w poszukiwaniu złośliwego oprogramowaniaKrok 5: Zaktualizuj sterowniki komputera Krok 8: Uruchom Kontrolera plików systemu Windows ("sfc /scannow")Krok 9: Zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje systemu WindowsKrok 10: Wykonaj czystą instalację systemu Windows jeszcze raz

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...