Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A co tam slychac w platynce

Gość /Basille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nrDhSpb.png

wbilem w tym sezonie platyne grajac praktycznie samymi supportami i uwazam to za nie lada osiagniecie no ale c**j jasny strzelil

przez meisiac nie gralem i nagle dostaje info ze jak nie zagram to mnie wypierdola do golda, mowie sobie ok spoko

- dostan info ze cie wypierdola jak nie zagrasz rankeda

- ok***a.jpg

- wlaczasz rankedy a nie czekaj

- jestes takim zjebem 20lvl ze dostales kare na rankedy za to jak zwykle  zwyzywales wszystkich od pierdolonych polakow

- smutnamina.png

- jeden dzien do wpierdolu a ty musisz wygrac 30 draftow

- masz dziewczyne nie wiem jakim cudem ale masz i nie dajesz rady

- GOLD1  KRAZA PLOTKI ZE TO DOM PIERDOLONYCH POLAKOW

-jestem pierdolonym polakiem

- okazalo sie ze nie moge zagrac supportami bo teemo na midzie nie zadzialal, a ekko 0/12 w jungli jakos tak no nie fajnei wyglada

- postanawiam nie grac na jebanym supporcie kotry jest moim mainem poniewaz graja na nim tylko kobiety i p****y

- seems legit k***a aleluja ido przodu

edit

SzBCaIm.png

czesto slysze jak to ciezko grac przeciwko yasuo tymczasem ok to jest zwariowana postac bo skacze jak @malpa jak widzi banany ale generalnie grajac pasywnie i nie pozwalajac mu sie harrasowac mozemy sprawic ze mu sie we lbie popzewraca bo kazdy yas jest nastawiony na dominacje, #mechanical skills a gdy mu sie nie uda to juz nie wroci do gry bo jest  po prostu zwyczajną k***a, przynajmneij w platynie/goldzie

Opublikowano

Masz nauczke :D w goldzie platynie banuje sie takie postacie jak viktor yasuo riven nie dlatego ze sa mocni tylko dlatego zeby jakis gamoń nie nafedowal zazwyczaj naoglądają sie gosu jak gra vayne box boxa riven i mysla ze opanowali full mechanixy postaci a w praktyce robia 0/5 report jungler xD zreszta 125 farmy w 36 minucie to nawet sporo xD

Opublikowano

ZW5s8IW.png

czesc tu znowu ja Don Kichot a oto moja walka z wiatrakami, do 70 punktów sie za chu.jja nie przebije,a moj team jedyne co musi zrobic to wytrwać laning phase bez oddania 5 kili, najwidoczniej nawet tego nie potrafi zrobic. Moj giermek to zazwyczaj jeb/any ch.uj wiec nie polecam pozdro

ps kupilem sobie yasuo chlanejour incoming

ps ta cenzura zniszczyla mpc

aktualnie

E5QZE0d.png

Opublikowano

ZW5s8IW.png

czesc tu znowu ja Don Kichot a oto moja walka z wiatrakami, do 70 punktów sie za chu.jja nie przebije,a moj team jedyne co musi zrobic to wytrwać laning phase bez oddania 5 kili, najwidoczniej nawet tego nie potrafi zrobic. Moj giermek to zazwyczaj jeb/any ch.uj wiec nie polecam pozdro

ps kupilem sobie yasuo chlanejour incoming

ps ta cenzura zniszczyla mpc

aktualnie

E5QZE0d.png

Ten build na orianke dziala?

Opublikowano

polecam goronco, btw g1 80 pkt, jak wygram tera mecza to wrzuce skrina z promocjom do plat

niestety spadlem do 70 pkt ale za to kogo spotkalem <3

cB2QdwS.png

Opublikowano

polecam goronco, btw g1 80 pkt, jak wygram tera mecza to wrzuce skrina z promocjom do plat

niestety spadlem do 70 pkt ale za to kogo spotkalem <3

cB2QdwS.png

HOHO panie :3 oral czy anal byl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...