Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Mordekaiser pod AP czy AD?

SandboxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat co do nowego Morde ;/ Czy buduje się go pod AP jak wczesniej, czy jednak AD? Prawie na wszystkich skillach ma przeliczniki pod AP jak i AD :) Zapraszam do dyskusji :)

Opublikowano

Przecież ewidentnie on nie ma teraz tyle dmg jak wcześniej. Pewnie będzie jakimś tankiem z rylaiem, maską a reszta jakieś omeny i inne. Pewnie jeszcze pójdzie jako support na bota.

Opublikowano

wdłg. mnie to taki hybrydowy tank cos ala evelynn rewolwer na lifesteal/maska/rylai... może rabadon ? i cos w tanka... trzeba czekać na proplayerow raczej

Opublikowano

Tylko i wyłącznie pod AD, ma świetne przeliczniki a z pasywki zadaje 3 x dmg. Mając 500AD zadajesz 1500 a z krytem wchodzi ponad 3000.

Dodatkowo zwiększyli mu zasięg ataku aż do 200.

Opublikowano

Zagrałem sobie AD Morde na topie taki off-tank z tą nową Hydrą, szczerze Rito stworzyło potwora xD 900 dmg z 3 ataku na Q ;/ Miałem wtedy tylko 200 AD

Opublikowano

Witam, mam dylemat co do nowego Morde ;/ Czy buduje się go pod AP jak wczesniej, czy jednak AD? Prawie na wszystkich skillach ma przeliczniki pod AP jak i AD :) Zapraszam do dyskusji :)

OFF-Tank/Bruiser trinity core item+nowy item podobny do hydry.. reszta zależna.. ap teraz ssie(takie jak wcześniejsze) ;)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Przecież ewidentnie on nie ma teraz tyle dmg jak wcześniej. Pewnie będzie jakimś tankiem z rylaiem, maską a reszta jakieś omeny i inne. Pewnie jeszcze pójdzie jako support na bota.

widzę że nie grałeś nim , grałem nim nadal pod full ap i z 3 ataku z q 2.3k więc nie mów że nie ma takiego dmg jak przedtem bo ma dużo większy ( z całego q wałem baronowi coś ok 4k a cdr na q to coś z 3 sek

Zagrałem sobie AD Morde na topie taki off-tank z tą nową Hydrą, szczerze Rito stworzyło potwora xD 900 dmg z 3 ataku na Q ;/ Miałem wtedy tylko 200 AD

szczerze grałem nim pod ad i pod ap i dużo lepszy jest pod ap 

Opublikowano

Powiem tak pod ADC najlepiej się sprawdza, chodź grałem nim dziś na Kaliste ( Mobilne to w luj ) i dojść do niej nie mogłem... Mordekaiser na ADC jest fajny ale tylko na jakąś Jinx....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...