Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na priv serverze o nazwie : CSYT2. Mam 40 lvl(nie za duży) ;/ no i w tym problem. Mam instrukcje do przeczytania m.in aura miecza, wir miecza i silne. No i nie moge ich przeczytać wyskakuje coś po chińsku na dole. Raz udało mi sie przeczytać ksiązkę z silnym i mam teraz na M2, a reszta nawet na M1 nie jest ; / . Mam zwój błogosławienstwa , rada pustelnika i nadal nie chce czytać. Prosze o pomoc. Z góry dziękuje daje 5 i ++ za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Gram na priv serverze o nazwie : CSYT2. Mam 40 lvl(nie za duży) ;/ no i w tym problem. Mam instrukcje do przeczytania m.in aura miecza, wir miecza i silne. No i nie moge ich przeczytać wyskakuje coś po chińsku na dole. Raz udało mi sie przeczytać ksiązkę z silnym i mam teraz na M2, a reszta nawet na M1 nie jest ; / . Mam zwój błogosławienstwa , rada pustelnika i nadal nie chce czytać. Prosze o pomoc. Z góry dziękuje daje 5 i ++ za pomoc. Pozdrawiam

a masz 20000 tys expa na kazda ksiege tyle potrzeba

Opublikowano

Iehhh... zwoj błogosławieństwa?! Co ty bodzie czytasz chłopie jesteś kox! A tak ogólnie to potrzebujesz Instry, 20k expa, zwoje egzorcyzmu, radę pustelnika :D

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Najprościej, usuń postać i jeszcze raz bo 40 lv to nie dużo czasu zajmie wbicie. Co do problemu spróbuj wbić jeden lv więcej i z 3 kulki expa może pomoże, jak nie to tak jak poprzednio :)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...