Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę psuć Ci marzeń, ale graficy raczej będą chcieli realnej zapłaty, niż dołączenie do temu który ma zamiar tworzyć serwer.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Żaden cywilizowany grafik nie podejmie się kiwnięcia palcem w kierunku zrobienia jakiejkolwiek pracy za rangę GM (To było modne w 2008 roku, gdzie gdy byłeś GM gimby Cię uznawały za boga, obecnie bycie GM zwiększa jedynie szansę na to że jakiś cienki bolek który nie dropnął truty z pierwszej szkaty ripa nazwie Cię gównem).

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Żaden cywilizowany grafik nie podejmie się kiwnięcia palcem w kierunku zrobienia jakiejkolwiek pracy za rangę GM (To było modne w 2008 roku, gdzie gdy byłeś GM gimby Cię uznawały za boga, obecnie bycie GM zwiększa jedynie szansę na to że jakiś cienki bolek który nie dropnął truty z pierwszej szkaty ripa nazwie Cię gównem).

Mądre i pouczające dzięki za informacje :)

Temat do zamknięcia 

Opublikowano

śmiech :)

Nie polecam właściciela !

Człowieku troszkę umiej pracować z ludźmi a nie banujesz za prośbę o wbicie na ts3 ;)

Proszę cię naucz się pisać a potem się wypowiadaj. Chciałeś dostać wszystko nie robiąc nic . Temat do zamknięcia
Opublikowano

Proszę cię naucz się pisać a potem się wypowiadaj. Chciałeś dostać wszystko nie robiąc nic . Temat do zamknięcia

Hmm proszę o jakieś dowody :D

Nawet wyjaśnić nie potrafiłeś mi co oznacza "wszystko" poprosiłem o moda na ts3 w celu sprawdzenia ikonek :P haha :D;)

Opublikowano

Hmm proszę o jakieś dowody :D

Nawet wyjaśnić nie potrafiłeś mi co oznacza "wszystko" poprosiłem o moda na ts3 w celu sprawdzenia ikonek :P haha :D;)

Nie chcemy podjąć z tobą współpracy ,po tym jak wszędzie spamujesz widać ze jesteś jeszcze strasznie dziecinny porostu robisz na złość bo nie zostałeś przyjęty do teamu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...