Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tu wygrać?

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam wygrać w tej grze? Miałem tego s1 96pkt ale nie masz 9/0 Gp'kiem na topie ale NIE 1/7 Leblanca na midzie i 1/5 vayne na bocie.. Powiecie Unlucky/ sie zdarza.. Ale 5 razy pod rząd? Od 5 gier miałem staty 4/0, 5/0,3/1,9/0,4/2.. i zawsze musi się trafić nawet nie jedna osoba która wykręci te 1/6 - 1/7.. Co jest z tym lolem że ci ludzie wg nie myslą? Wchodzi w srodek teamfighta adc i sie dziwi czemu padl no WTF

U mad m8?

Opublikowano

­Po Twoim sposobie wypowiedzi wnioskuję, że bierzesz grę zbyt na poważnie. Posiadanie jak najlepszych statystyk nie gwarantuje wygranej - zawsze lepiej pomóc jakiejś innej linii, niż zdobyć 10 csów więcej. Grając na poziomie złota będziesz w złocie - postaraj się poczytać różnego rodzaju tutoriale, by wyeliminować błędy popełniane przez Ciebie.

Opublikowano

No to toć chodze pomagam jak mogę ale oni nwm co robią.. Spamuje im pingami żeby nie robili tego dragona na 300hp to nie dalej robią i padną wszyscy.. I wez im tu pomoz jak biega taki nafeedowany ekko i zabija na one shota..

U mad m8?

Opublikowano

Wygram te 3 gry i dalej to samo.. Nie wiem co się stalo z ta grą.. Kiedyś poziom był lepszy a teraz? Nie da się wyjść z jakiegos "śilwera"

U mad m8?

Opublikowano

Też tak mam. Trafi mi się team który nie feeduje w early to jest izi win, natomiast w serii zawsze na początku jest +0:5. Szczęście i tylko szczęście.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Graj swoje utrzymuj win ratio na poziomie przynajmniej 50 % i będzie git.

Po prostu nie da się wygrać każdej gry.

I nie możesz obwiniać za przegraną tylko innych członków drużyny. Może gdybyś grał lepiej to byłbyś w stanie carrować w silverze.

giphy.gif

Opublikowano

Graj swoje utrzymuj win ratio na poziomie przynajmniej 50 % i będzie git.

Po prostu nie da się wygrać każdej gry.

I nie możesz obwiniać za przegraną tylko innych członków drużyny. Może gdybyś grał lepiej to byłbyś w stanie carrować w silverze.

Ale jak ja mogę lepiej grać jak gram sam? Rozumiem nie można każdej gry wygrać wiem.. ale ja mam więcej przegranych niż wygranych.. Samemu nie da się tu nic wygrać ;F

U mad m8?

Opublikowano

Przestan byc chujowym, lol

Świetny post, bardzo dużo wnosi.. Zamiast dać jakieś wskazówki to napisze Ci taki "przestan byc chujowym".. To zagraj sobie przyjacielu w silverze i miej takiego farta jakiego ja mam :3

U mad m8?

Opublikowano

Ale jak ja mogę lepiej grać jak gram sam? Rozumiem nie można każdej gry wygrać wiem.. ale ja mam więcej przegranych niż wygranych.. Samemu nie da się tu nic wygrać ;F

Chodzi o to,  że drużyna przeciwna ma taką samą szansę na to, że będzie mieć w swoim składzie trolle, feederów afki etc.

Dlatego jeżeli wyróżniasz się na tle swoich sojuszników w większości meczy to twoje win ratio mimo wszystko powinno wynosić powyżej 50 %.

giphy.gif

Opublikowano

Świetny post, bardzo dużo wnosi.. Zamiast dać jakieś wskazówki to napisze Ci taki "przestan byc chujowym".. To zagraj sobie przyjacielu w silverze i miej takiego farta jakiego ja mam :3

poprostu przestan sie przejmowac przegranymi grami? grasz tylko po to by wygrac?

Opublikowano

Przede wszystkim nie myśl, że grasz dla wygranej, graj i rób swoje. Przegrasz? Trudno, każdy przechodzi prez serię porażek.

Czasami musi być źle żeby potem było lepiej. PS: duo przyjacielu, zagraj z kimś duo.

Opublikowano

Ja zaczynałem w brązie xD A teraz? W tym tygodniu zapewne odwiedzę diament.

Po prostu graj, z czasem nabierzesz wprawy, i pamiętaj nie każdą grę da się wygrać...

Myślisz że ile ja miałem lose streaków? 10 razy z golda V do I wchodziłem i spadałem,

w platynie też. Lecz trzeba grać swoje i w końcu trafisz do swojej dywizji.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

To jest codzienność w silverze ja mialem afk i troll bot ewidentnie 5 meczy pod rzad xD i co tu zrobisz nic niezrobisz Obowiazkiem jest granie po prostu duo

Opublikowano

Graj rivenka topa robisz 100 farmy w 12 min spokojnie + przez te 12 min zgarniesz z 2-3 kille pushujesz toret i schodzisz na mida musisz im pomagac bo te zwierzeta w tym silverze grac nie potrafia ;/

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, typowe teamy (chyba, że sam nie jesteś perfekcyjny) :( Straj się grać duoQ z jakimś kolegą, będzie Ci łatwiej.

Tylko, że jeżeli gra się duo to się automatycznie zwiększa poziom trudności przeciwników, np ja zagram z kolegą który ma s1 ja również mam s1 to wyszuka na ludzi z G, także osobiście polecałbym bym grać solo no chyba że gracie dobry duet i potraficie wykerować. 

xD 

Opublikowano

Tylko, że jeżeli gra się duo to się automatycznie zwiększa poziom trudności przeciwników, np ja zagram z kolegą który ma s1 ja również mam s1 to wyszuka na ludzi z G, także osobiście polecałbym bym grać solo no chyba że gracie dobry duet i potraficie wykerować. 

Poziom w silverze 1 a w goldzie 3-5 sie niczym nie różni 

Opublikowano

Dla przykładu akurat to dałem ;) Zresztą więcej się tu dowiesz na temat duo : https://www.youtube.com/watch?v=r1VlEyqgUrY

Prosze cie :D nervarien jest w challengerze czy w master a twórca tematu jest w silverze 2 wiec to raczej przykład nie jest  :mellow:.W silverze jesli umiesz grac adc + granie duo z supportem masz 100% na wygrana linie i na wygranie meczu  <_<  caly klucz polega na tym aby wyeliminować totalnie z gry przeciwnego adc tak aby poszedl afk albo tak zeby mial 2-3 itemki w late.

Odkrywca
Opublikowano

Prosze cie :D nervarien jest w challengerze czy w master a twórca tematu jest w silverze 2 wiec to raczej przykład nie jest  :mellow:.W silverze jesli umiesz grac adc + granie duo z supportem masz 100% na wygrana linie i na wygranie meczu  <_<  caly klucz polega na tym aby wyeliminować totalnie z gry przeciwnego adc tak aby poszedl afk albo tak zeby mial 2-3 itemki w late.

Własnie o to chodzi ze sa + i - duo ktore przedstawil w tym filmie i jemu sie to przyda:)  No i masz racje tez jestem aktualnie w goldzie i ten poziom sie nie rozni.

Topic: Zdarza sie ze normalny team masz albo nie. Moim zdaniem grasz sobie rankedy jak normale.. na luzie i bez spin. Wygrasz to wygrasz nie wygrasz to nie wygrasz. Im wiecej grasz tym lepsze umiejetnosci i mechanike łapiesz z czasem, a dywizja to tylko ramka nic poza tym:)

Opublikowano

" wakacje " tyle mogę Ci powiedzieć . W lolu , cs-ie i innych grach spotkasz wiele ^botów^(ludzi) nie dzieci tylko boty , jak to inaczej nazwać ? Znam wielu graczy w wieku 12-16 , którzy grając w te gry chcieliby coś osiągnąć . Dla zabawy gra się normale a nie rankedy  0 . 0 , szkoda tylko , że dla 1/2 ^graczy^ jest odwrotnie . Ludzie ^boty ^ mają satysfakcje ze zje****a komuś gry , nie jeden w histori ma same przegrane + 0 / 40 / 2 . . .  . W cs-ie zaczęło się od momentu nagrywania na yt przez większych youtuberow . Naszła wielka faja ludzi którzy chcą nauczyć się grać , zagrać ze swoi idolem^ , jednak jeszcze większa botów ,dzieci i cheaterow . Nie mam nic do młodych , jednak co mogę myśleć o człowieku kiedy mapa się wczyta a słychać w teamie 6-8latka/e który wyzywa wszystkich . Mecz się zaczyna i wywala granaty błyskowe swoim pod oczy , zasłania itp. itd. . Co zrobić jak gra ze znajomym który tylko ciśnie beke ? zabijesz , dostaniesz bana . . .  Dasz reporta , z tego co wiem od półtora roku nie został zbanowany , żaden gracz z którym grałem .    Etc. z rankedami poczekaj do końca września lub do października . Gwarantuję Ci , że zupełnie inaczej się gra . Niekoniecznie w godzinach 7;00 - 23;00 , jednak też to widać . To z graniem Duo . . .  Sam pomyśl grasz duo , do teamu może Ci się trafić na jakieś 30% kolejne duo czyli 2 + 2 + 1 . W przeciwnym teamie może być taka sama sytuacja lub jedno duo lub wcale  . . . Wszystko zależy od szczęścia . Może być tak , że solo dolosuje Cię właśnie do takiego teamu gdzie będzie 2 , 2 ,1  . . . Ze zwiększeniem poziomu , to też zależy od szczęścia . Silver i Brąz możesz spotkać multum troli , jak i smurfów . Ja teraz mam mętlik w głowie  0. 0 zagrałem wczoraj dwa normale na koncie 13lv , ze zdziwieniem przyglądałem się jak nas przydzieliło , w moim teamie 13lv , 22lv , 23lv , silver 3 , silver 5 ;  przeciwny team 16lv , silver 2 , silver 2 , gold 4 , platyna 1

Czy to jest normalne ? nie ma graczy na niższym lvlu ? Bardzo żadko trafiam na wyrównane mecze . . .

Wybacz , że odbiegłem od tematu , jednak irytuje mnie dzisiejsza sytuacja w większości gier / / / gracz/ bot / bot / cheater / bot / gracz . . .

Opublikowano

Dokladnie dzieci gra coraz wiecej i psuja gre bo wiadomo ze nie zachowaja sie normalnie tylko jak dzieci xD ostatnio wychodze z klatki siedza maluchy po 8 nie wiecej lat i losuja skiny do cs w symulatorze i sluchaja gangu albani(totalnego h*jostwa) no k***a pls taka jest teraz wiekszosc spoleczenstwa jaka powstaje autorze tematu nie ma co plakac jesli juz to powiedziec sobie jebac te pieprzone warzywa i popykac w cos innego czy odpuscic i zagrac potem Mam brata ktory ma 10 lat i tez gra w lola i daje dupki w luj i gdy widze jak gra to po prostu wychodze xD

Ewentualnie idz na piwerko z kumplami

Ołkej najlepiej dla cb grac po prostu duo wtedy w 2 da sie juz wycerrowac giere moglbym pokazac kogo sie spotyka w silverze ale to jest bez sensu Ciesze sie ze riot bierze sie za trolli i afkow powolutku ale do skutku mam nadzieje Mozesz tez oczywiscie wytrzasnac z kieszeni miedziakow i zadbac o boostera ktory wyceruje sie do tego golda 5 btw 25zl mysle jesli sadzisz ze jestes za dobry na ta lige xD przykladowo siedze w silverze 4 i nawet nie gram bo mi juz sie odechcialo mmr mam na poziomie golda i co ? I h*j siedze w silverze xD

to tyle pozdrawiam kolego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...