Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis Patcha 5.16... NOWA ERA

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczyłem na coś więcej dla Kassadina :/

Świetnie mi pasuje ale to, że jest daleko poza pod metą z win rattio 40% mnie skutecznie odstrasza. Nie podoba mi siępomysł z tymi przesadzonymi bossami-molochami.

Jak z tym walczyć na topie na blind picku postaciami melee?

x

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no Spoko to juz widze vayne latajace na rankedach.

Czekam na buffa adc. Po za tym ciagle tylko o tankach mysla, zaniedlugo adc pod tanka bedzie chodzil

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

No i wraca meta na najebanie tyle HP ile tylko można.... A już prawie dało się grać asasynami. Boli mnie fakt że adc tak po dupie dostaną(liczę na buffy itemów dla adc czy coś)

Opublikowano

I tu masz racje ziomek, Imp sam rozklikal wszystkich. Tylko, ze akurat tym czym on gral to jest w mecie - dziala na tanki.

No ale kto kaze grac postaciami nie w mecie :D To pokazalo ze jest ogarniety, a nie jak ADC z unicorns of love co 3x bodajze luciana picknal na fnatic ( no prosze Cie no i w dodatku kompletnie nic nie robil nim.) 

Wracajac do IMPA nadal nie zmienia to faktu ze mimo iz picknal co picknal to wycarrowal gierki przeciw jednej z lepszych obecnie (a przed playoffami chyba najlepszej) druzynie na swiecie wlasnie jako ADC.

Opublikowano

Ogólnie zmiany mi się podobają. Skarner jak dla mnie będzie teraz bardzo użyteczny, a jego shield na w ( % hp) jest boski.

Jeżeli chodzi o adc, to myślę, że postacie tj. Twitch, vayne, Kog'maw, corki, caitlyn będą nadal użyteczne.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

­Czyli w 2016 obstawiamy, że szybkość strzelania przez ADC będzie wynosiła 4.00?

Bez przesady, to już komedia. To jest jeszcze gorzej, niż wtedy co znerfili Jinx.

GG WP RITO

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Super zmiany!

Przed chwilą na rankedzie w przeciwnej drużynie Darius zrobił 3 penty gj RIOT !!!

Nie wiem czy wiesz, ale takie mialo być założenie tej postaci.
Pasjonat
Opublikowano

Jaki k***a buff na tanki debilu umiecie czytać? Dodają im po pół armora na level bo redukują armor w frozen hearcie i innych itemkach armor. Gdzie tu widzisz nerf na adc jak zmniejszają armor i zwiększaja resisty i obniżają ich cenę? Teraz only ad będzie grane. Garen totalne zero - nerf q w e buff r, morde = 0, darius też gówno 1v1 robi tylko w teamfightach może coś będzie robił.

.

Opublikowano

Jaki k***a buff na tanki debilu umiecie czytać? Dodają im po pół armora na level bo redukują armor w frozen hearcie i innych itemkach armor. Gdzie tu widzisz nerf na adc jak zmniejszają armor i zwiększaja resisty i obniżają ich cenę? Teraz only ad będzie grane. Garen totalne zero - nerf q w e buff r, morde = 0, darius też gówno 1v1 robi tylko w teamfightach może coś będzie robił.

Widziales inteligencie nowe itemy? To sie nie odzywaj XDDDD

Opublikowano

Super zmiany!

Przed chwilą na rankedzie w przeciwnej drużynie Darius zrobił 3 penty gj RIOT !!!

ja się tam cieszę, w końcu mój main ;D 

Ja się bardziej martwię o morde, przecież tej postaci się zabić nie da, ponadto jeżeli jest tf koło smoka i morde użyje ulta to wiadomo że smok zrobi całą robotę. No ciekawe .. ;x 

Zresztą tak czy siak nowości są okej, przynajmniej coś się dzieje i nie jest nudno ; D 

btw nie wiem dlaczego ale nic się pisać nie da w lobby SS : http://scr.hu/2rvo/c73b0

xD 

Opublikowano

Ja się bardziej martwię o morde, przecież tej postaci się zabić nie da, ponadto jeżeli jest tf koło smoka i morde użyje ulta to wiadomo że smok zrobi całą robotę. No ciekawe .. ;x 

Zresztą tak czy siak nowości są okej, przynajmniej coś się dzieje i nie jest nudno ; D 

btw nie wiem dlaczego ale nic się pisać nie da w lobby SS : http://scr.hu/2rvo/c73b0

U mnie tez, u wszystkich to jest.

Opublikowano

najbardziej c**jowy update ever, już wcześniej te tanki wydawały mi się za silne, aaa tu c**j, jeszcze dostały buffa :/

a z tym darkiem to kpina jakaś jest, on miał wcześniej chory dmg... RITO PLS

a ostatnio się wkręciłem w granie adc :(

chyba zacznę grać metą z APC na bocie

Opublikowano

Nie trzeba używać ulta na smoka, wystarczy go uderzyć.

Opublikowano

Dzisiaj grałam na Morde który był ADC. Nie dało się go zabić + do tego robił niezły dmg.

Generalnie to tak było już wcześniej. Jak grałem promo do MasterTieru to Zed grał jako ADC w enemy teamie. Early wygrali mocno, jednak w late push z normalnym ranged adc wygrał mecz. Bo w sumie obecnie ADC tylko do bezpiecznego pushowania się nadaje.
Opublikowano

Ach to Rito games :) Nie wiem czy ich juz do konca nie pojeb... ok rozomiem usuneli dfg zeby lodzie zaceli grac middlanerami "nowej generacji"­

teraz buffy dla tankow (late skarnera teraz bedzie paranoja dla wroga) nowe itemy no ok niech se beda niektore op niektore takie sredniawki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...