Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis Patcha 5.16... NOWA ERA

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-516

Co to ku... jest.

Na 3v3 niektore postacie teraz powinny dostac pre-bana, TANKI beda jeszcze lepsze, AD CARRY juz nie maja co robic na dodatek Assasynow zbuffowali!!!

Nie wiem co ten Riot ma we lbie ale ta gra idzie w bardzo dziwnym kierunku

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Robią to żeby dużo postaci było grywalnych a nie tylko to, że na mete przypada po trzech dobrych championów na daną pozycję i jest nuda. Co prawda AD Carry będą jeszcze bardziej ssać ale pewnie w next patchu coś dla nich wymyślą. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

pshut0.jpg

Nie no beka :D myslalem ze tego nie wprowadza ale xDD 

Jungler:Chlopaki kurw* gdzie jest dragon!!!!!!!!!?

Adc/Support:Gankuje bota ( ͡° ͜ʖ ͡°)

za rok dwa za pickniecie adc dostaniesz reporta :(

Lisa instaban czy mi sie wydaje xD?

Opublikowano
PRĘDKOŚĆ POCISKU 1300 jedn. ? 1450 jedn. lb

hihihihi rito thx

Najtoksyczniejsza meta were cum back, gub jab rito gejs

Opublikowano

tak bo forgiven kiedys powiedzial ze adc nie carruja gierek to sie tak przyjelo ? Polecam ogladnac EDG VS LGD jak imp carrowal giereczki BO5

Opublikowano

tak bo forgiven kiedys powiedzial ze adc nie carruja gierek to sie tak przyjelo ? Polecam ogladnac EDG VS LGD jak imp carrowal giereczki BO5

Gram sporo adc i midem i zdecydowanie latwiej carruje sie midem.

Opublikowano

Co mi się najbardziej spodobało to przyrost pancerza dla Leony, Brauma, Nautilusa. Niewielki buff Nami. Czekam na Arcade Riven :3

@Renissance Imo większy przyrost pancerza nautilisa per level to jest jakieś nieporozumienie. Leony nie lubie, ale fakt, jest rzadko grana. 

Ale ... te iritujące tanki będą jeszcze silniejsze. Adc już mają mały wpływ na grę a co dopiero ...

W tym patchu cieszą mnie tylko 2 rzeczy. Buff dla lee sina i skin do rivenki.

Grywam tymi postaciami, stąd moje zadowolenie :p

Opublikowano

Co mi się najbardziej spodobało to przyrost pancerza dla Leony, Brauma, Nautilusa. Niewielki buff Nami. Czekam na Arcade Riven :3

@Renissance Imo większy przyrost pancerza nautilisa per level to jest jakieś nieporozumienie. Leony nie lubie, ale fakt, jest rzadko grana. 

Ale ... te iritujące tanki będą jeszcze silniejsze. Adc już mają mały wpływ na grę a co dopiero ...

W tym patchu cieszą mnie tylko 2 rzeczy. Buff dla lee sina i skin do rivenki.

giphy.gif

Opublikowano

Dobrze że Darkowi dziś wbiłem 5 lvl maestrii. Jutro będzie szpan i szacun na dzielni xDxD. Ojj będą się bany sypały na niego...

Nie zapominajmy że pieseł dostał buffa na Q B)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dobrze że Darkowi dziś wbiłem 5 lvl maestrii. Jutro będzie szpan i szacun na dzielni xDxD. Ojj będą się bany sypały na niego...

Nie zapominajmy że pieseł dostał buffa na Q B)

Nooo najlepsze champy silverów dostały buffa Kappa

Zwiększanie poziomów W u dariusa będzie teraz bardzo przydatne :D

Opublikowano

I tu masz racje ziomek, Imp sam rozklikal wszystkich. Tylko, ze akurat tym czym on gral to jest w mecie - dziala na tanki.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Niech bardziej zbuffują zeda, aby wrócił na lcs.. chciałbym znów zobaczyć go w rękach np bjergsena bo ta postać jest świetna ale wypadła z mety ;c

A patch nawet ok, dobrze że coś zmieniają :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

RIP Garen, jak można było zjebać bohatera spoza mety? Riot Games... 

Garen teraz bedzie swietny, wedlug mnie. Bardzo dobrze bedzie sie spisywac na 3v3 :#

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...