Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SupremeFun

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-145821-0-90035700-1440003004.png

SupremeFun, jedyny dobry survival w Polsce!
A więc dlaczego to jest jedyny dobry survival w Polsce? Serwer oferuję wam przede wszystkim dobrą zabawę, ale survival to nie jest łatwizna u nas! Aby zdobyć przynajmniej zdobyć jeden diament trzeba kopać przynajmniej przez 5 minut! U nas survival to nie jest łatwa robota! Aby coś zdobyć trzeba walczyć przeciwko wrogu lub nawet przeciwko przyjaciela! Aby przetrwać trudny survival, przede wszystkim przygotować się przed każdą walką, nie zależnie czy Zombie lub Wither, zawsze trzeba być przygotowanym na wszystko! Dodaliśmy kilka drobnostek ale to będzie w informacjach! Oczywiście, będzie klimatycznie !

post-145821-0-91299300-1440005366.png

Nazwa serwera : SupremeFun
IP serwera : corelife.ench.pl
Wersja Serwera : 1.7.x do 1.8.4
Ilość slotów : 2000+
Data Startu : Dzisiaj
Godzina startu : Około 18:25

post-145821-0-53125300-1440006417.png

SupremeFun polega na przetrwaniu a w przetrwaniu najważniejsze jest życie, ekwipunek, i schronienie! Nie uciekniesz od potworów bez schronienia! Są bardzo potężni! U nas survival to nie jest łatwa robota! Aby coś zdobyć trzeba walczyć przeciwko wrogu lub nawet przeciwko przyjaciela! Aby przetrwać trudny survival, przede wszystkim przygotować się przed każdą walką, nie zależnie czy Zombie lub Wither, zawsze trzeba być przygotowanym na wszystko! Serwer oferuję wam klimat survivalu i  mroku! Oczywiście tylko 2 osoby pracują nad serwerem, ja i mój drogi współwłaściciel!

To tylko zapowiedz! Wiecej bedzie na otwarciu serwera! Kontakt z Administracja skype : kincio111

Na serwerze bedzię gwarantowane eventy vip + svip, konkursy vip + svip, i nawet konkursy na gamemode!
Tutaj wszystko jest mozliwe! Otwarcie dzisiaj, o 18:25, spawn bedzie gotowy ! >) Razem ze 

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Otwierasz serwer jak, się już zbliża koniec wakacji, super. 

no fajnie... czysty survival.. pod koniec wakacji...

NIE ZAGRAM

Myślicie ze zrobienie serweru to raz dwa? To się nie dziwcie, i do szkoły idziecie ? BUHU, i co ze pod koniec wakacji? Powiedz mi i co? Chyba serweru nie zrobię w jeden dzień. Miałem reklamę zrobić 2 tygodnie temu ale serwer był nie dopracowany. Dopiero za 6 dni będzie dopracowany razem z drobnostkami. Reklama zostanie również ulepszona.

Myślicie ze zrobienie serweru to raz dwa? To się nie dziwcie, i do szkoły idziecie ? BUHU, i co ze pod koniec wakacji? Powiedz mi i co? Chyba serweru nie zrobię w jeden dzień. Miałem reklamę zrobić 2 tygodnie temu ale serwer był nie dopracowany. Dopiero za 6 dni będzie dopracowany razem z drobnostkami. Reklama zostanie również ulepszona.

A I PO DRUGIE

To nie jest survival for kids, to jest twardy survival, a ty bys wylądowal gdzieś daleko od domu, to by były wakacje? No nie sądze

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Opublikowano

Właściwie to taki całkiem banalny survilal, ale jeśli byłby dobrze zrobiony serwer to czemu nie. Dodaj screeny, pokaż jak mniej więcej serwer wygląda, może pomyśl o jakichś eventach czy konkursach. Bo jak na razie słabo to jest zachęcające.

images.jpg

Opublikowano

Właściwie to taki całkiem banalny survilal, ale jeśli byłby dobrze zrobiony serwer to czemu nie. Dodaj screeny, pokaż jak mniej więcej serwer wygląda, może pomyśl o jakichś eventach czy konkursach. Bo jak na razie słabo to jest zachęcające.

Zrobie tak, ale narazie sa bledy techniczne, wiec bedzie upoznienie otwarcia niestety :(

Malo kolorowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...