Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakiej firmy korzystacie - Premium SMS?

YoungGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

W jakich firmach z smsami premium macie konta?

zastanawiam się miedzy dotpay a cashbill

jest coś jeszcze ciekawego ? proszę o uzasadnienia

Opublikowano

Ja korzystam z homepay.

Dobre stawki, szybka obsługa klienta i częste wprowadzanie nowości. Mozna negocjować np. Stawki/prefix etc.

Opublikowano

Zdecydowanie platnosci-online pl, nie ma dużych problemow z pitem, szczególnie przydatne jak jesteś nieletni, własne API, do pobrania gotowy itemshop, dobre stawki, 53% dla ciebie.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Zależy czego konkretnie szukasz (...) wiele firm niby niczym sie od siebie nie różni a jednak. Ja polecam homepay oraz platnoscionline. Ewentualnie microsms. Te 2 pierwsze maja wiele zalet M.in nie ma problemów i roboty z wypełnianiem pitow - oni robią to w większości za Ciebie. Co do sklepu treekta jest on na profitsms (jednym z najgorszych serwisow platnosciowych) i wykonany jest na serio "za darmo" to widać już przy instalacji, w necie znajdziesz sporo lepszych IS w podobnej cenie i nie wyglądają one tak źle.

Jeżeli chodzi o itemshop Poczekaj na smartcraft od @raxon , ponieważ z tego co już słyszałem szykuje sie naprawdę epicki sklep. Obsługujący wiele API i wgl. No cóż jak chcesz więcej informacji o zarabianiu w mc pisz pw.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

@KksGames

A podstawowa stawka to ile ? i czy ze sklepem treekta da rade ?

Wszystko powinno dać radę.

Podstawowa stawka na premium SMS to 48%. Jak chcesz sms shop z poziomu gry (np. /sms vip kod) to napisz na PW.

Opublikowano

Ja zawsze korzystałem, korzystam i będę korzystał z CashBill­.

Wszystko zależy co dla Ciebie jest najważniejsze. Dla mnie CashBill jest najlepsze. 

4462514400953061278225.png

Opublikowano

@overgeming

dla mnie najważniejszy jest hajs na czas, najmniej papierkowej roboty, i dobre stawki

czemu cashbill najlepszy dla ciebie ? miałem tam kiedyś konto

Dla jeśli chodzi o płatności bardzo ważne jest bezpieczeństwo oraz szybkość działania takiej platformy aby jak najszybciej dostarczyć usługi klientom. Przez co skraca się realizacja projektu dla klienta. Warto wspomieć iż nie posiadają tylko usług tzn. "Premium SMS" ale też Premium Rate. Poza tym posiadają dobrze przygotowane usługi... w szybki sposób można je połączyć z stroną. I za poza tym mają prowizje sięgającą procenta jeśli się nie mylę. 

­

4462514400953061278225.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...