Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wbijać PET'owi większy lvl niż 8

MonsterWarriorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od jakiegoś czasu zbieram sobie pallke na piratach, petem 8 lvl, zbieracz 3 poziom.

I tu pytanie: Czy warto wbijać Petowi kolejne lvl'e skoro i tak w najbliższym czasie będzie używany tylko do zbierania pallki / skrzynek.

Ponieważ większy lvl Peta to większe spalanie i większe koszty naprawy nie wiem czy się to opłaca.

Czy na większym lvl Pet wydajniej zbiera surowce / skrzynki ?

Opublikowano

Słyszałem ,że im mniejszy level tym lepiej zbiera boxy/cargo/surowce. 

Ja na twoim miejscu bym zostawil go na 8lvl. Wbić lvl można zawsze ale zaniżyć levela juz sie nie da ;)

Gowno prawda.

Jezeli nie masz stalego dostepu do premki to zostaw ten 8 lvl, zawsze bedziesz mial mniejszy koszt naprawy i lepiej wyjdziesz z paliwem.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

To nie jest tak ze te z wyzszym poziomem sa szybsze w zbieraniu boxow? Bo tez mam peta na 8 i jak sciga sie do jakiegos boxa z innym petem na 15poziomie to tamten juz zbierze a moj dopiero leci

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

im wiekszy lvl peta tym lepsze zbieranie ale tez wieksze wydatki wiec lepiej zostawic na 8 lvl bo jakos to duzej roznicy nie robi chyba ze sie podlaczy inny pet z wiekszym lvlem to ten wiekszy zbierze a twoj nie ale zaraz sie rozleca i znowu beda normalnie zbierac (na pall) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...