Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera S3-4 z szybkim expem i aktywnymi graczami

cvvaniaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, po długiej przerwie zachciało mi się powrotu do MU :) Istnieje jakiś serwer S3-4 z w miarę szybkim expem? No i oczywiście z aktywnymi graczami, bo pobrałem już kilka klientów i wszędzie pustki.

Opublikowano

MuOnline nie istnieje już od 1-2 lat. Ekhm, oczywiście istnieje ale nie ma już nic wspólnego z tym co było kiedyś.

Jeśli chodzi o S3 to jedynie ten serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/1436064-mu-nomercy-najlepszy-serwer-low-exp-na-swiecie-jaki-kiedykolwiek-istnial-kazda-z-edycji-trwa-okolo-roku-pelnego-p-serwer-jest-zawsze-online/

Znajdź polską gildie i możesz pograć.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

No właśnie chodzi mi o to co było kiedyś, bo pobrałem bodajże S6 i nie wiedziałem co się tam dzieje 8S Nie wiem co administratorzy widzą w tych wszystkich nowych setach itp, przecież ta gra cieszyła się całkiem dużą popularnością  -.- W każdym bądź razie, dzięki za polecenie, jutro sprawdzę i jak coś to będę szukał dalej  :ninja: 

Opublikowano

Może zachciało by CI się grać na WarOfGlory. Chyba jakos niedawno nowy serw od nich wystartował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...