Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frantic 1.4

NEWcapidupa122

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lenart
Opublikowano

omg ... lekko późno to znalazłeś ... my go już od 15 mamy ...

Opublikowano

Jest działa !

@Up : Włączasz AirDrop Injector, w okienku u góry wpisujesz Engine.exe (lub samo Engine), klikasz Set Process. Na środku okienka klikasz "Add" i wybierasz plik z folderu (z rozszerzeniem .dll), wybierasz "Close when inject" (jakoś tak), po czym uruchamiasz Combat Arms. Hack sam się zinjectuje, a ty, po zalogowaniu, w trakcie gry klikasz "Instert" oraz wybierasz opcje które cię interesują. Mam nadzieję, że wszystko powiedziałem w porządku, inaczej wytłumaczyć nie potrafię. Pozdrawiam. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam maly problem wlaczam gre wciskam insert pokazuje mi sie to ale jak wszystko wlaczyc?? bo mam all na off

jak masz wlaczone to okienko to wlaczasz strzalkami np: prawa strzałka wlaczasz

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Witam mam problem z tym hackiem nie chce mi sie odpalic gdy klikam insert nic sie neidzieje moze mi ktos powiedziec co jest nie tak ? probowalem przez administratora i nie dziala

Posiadam Windows Vista x64 Ultimate

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

thx za hack leci + :)

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...