Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Używam expo bota i nie wiem czy jeżeli zostanę złapany to czy istnieje ban na ip(mam stałe ip). Czy jest tylko ban na e-mail czy na ip też ? Mój pierwszy post sorki jak coś nie tak.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ban za ExpBota jest na wszystkie konta na tym samym e-mailu. Bana na IP nie dostaniesz, tylko na wszystkie konta na tym e-mailu.

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Pomocnik
Opublikowano

Nie dostaniesz bana na IP, jedynie na wszystkie konta na tym mejlu co postać z ExpBotem. Ja dziś dostałem na woja 61 ;(

Pomocnik
Opublikowano

O racja, a jakim LVLem tam dropisz? Tam w sumie rzadko kto chodzi więc bana szybko nie złapiesz, ja to już pod koniec lvl wbijałem w v1 i dlatego bana załapałem...;/

Opublikowano

Dobra... Jestes nowy to Ci mowie zebys nie pisal posta pod postem, poniewaz jest opcja edytuj....

@Topic

Tak jak mowili wczesniej, Ban na konta na tym mailu tylko co ExpBot

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

"Konto Powiązane" - to przychodzi na innego maila jak dostaniesz bana teraz za haki, dostajesz bana na konta na których grałeś ostatnio nie ważne że masz na innym mailu ... Przynajmniej ja tak niedawno dostałem

smallville-season9-promo.jpg
Opublikowano

Konta powiązane to takie np. jak miałeś konto na danym meilu i zmieniłeś na meil 2

i nagle dostałeś bana na meila 1 to konto które jest na meilu 2 tez ma bana

Bo kiedyś były na tym samym e mailu

Wiem że nie jasno ale jest ;P

A bana na IP nie dostaniesz ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

jeżeli np dostaniesz bana potem sie odwołasz potem znowu ci dadzą bana to mozna dostac bana na ip

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Metin2.pl od GejFordża nigdy nie daje banów na IP bo dla nich było by to nieopłacalne... Np. zbanują na IP tak 4k osób za bluzgi albo za coś i kto im zapłaci?

Nigdy nie dostaje się bana na IP od GF4 nawet na IRCu sobie pogadajcie z s/GM to wam powiedzą że nie.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...