Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak rozwijac swoje konto

WojoMaciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje wypo

Aegis veteran zbieram na elite golec all designy za kredyty vega spirchet elite i veteran lenovo

All lf3 i bo2 gen te najlepsze lf4 4 szt nic nie ulepszane all dodatki do statku all drony irys na 2 poziomie 4havoc peta 11lv z kamykiem 3 zbieracz 2 i lokalizator 2 z jakimis protokolami na 2 poziom lv 18 alfa beta gamma prawie skonczona 18Pp skylab na 20lv formacje serca romba i te za kredki

I oto jest moje pytanie na co wydawac hajs uri nwm na co przeznaczyc czy na pp peta wrota formacje czy cos innego i prosze krok po kroku napisac jak mam dalej rozwijac konto

Opublikowano

cma do zety pp do 24 zeby miec grube i banke drony ulepszaj do 16 kazdego po 1poziomie, bo lepiej miec 8dronow na 2poziomie niz jednego na 16 jak bocisz to mozesz zrobic protokoly do peta, ale zakladam ze nie, potem oslonki ulepszaj i na sam koniec lf4, mozesz te ulepszenia sobie mieszac jak chcesz nie musisz wszystko po kolei to jak juz bedziesz uwazal to sobie zrobisz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jak masz juz FE to raczej innej drogi nie ma pyozostalo ci tylko ulepszanie

Drony>Oslony>Lasery

ew. mozesz kluczyki kupowac na podwojnej szansie na apisa i zeusa albo na helixie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...