Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka

Mastereku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce wyslac paczke pocztowa pobraniowa i powiedziala mi kobieta ze do 3 kg 23 zl ona ma 3,60 kg to ile bedzie kosztowac wysylka? Wie ktoś? Jak tak to bardzo prosze o odpowiedz. Jesli napisalem w zlym dziale to prosze o przeniesienie (nie wiem w jakim dziale to napisac)

Opublikowano

Jak do 3 kg jest jakaś cena a paczka więcej waży to będzie się kwalifikować to kolejnego przedziału. Pewnie 3-5 albo 3-10 kg. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Zapewne cena będzie już w innym przedziale cenowym. Zapytaj albo poczytaj na stronie poczty :)

Pogratulować inteligencji. Rodzice zapewne bardzo dumni z tak mądrej pociechy.

Przedział jest od 2 do 5 kg, więc zapłacisz tyle ile powiedziała ci miła pani Monika. :)

Opublikowano

Pogratulować inteligencji. Rodzice zapewne bardzo dumni z tak mądrej pociechy.

Przedział jest od 2 do 5 kg, więc zapłacisz tyle ile powiedziała ci miła pani Monika. :)

Tobie też można pogratulować, skąd wiesz czy przedział jest od 2 do 5kg skoro nie napisał czy wysyła pocztą, czy firmą kurierską? Jak jest przedział cenowy do 3kg, to chyba logiczne że jak przesyłka ma 3,6 to będzie w wyższym przedziale

Opublikowano

Tobie też można pogratulować, skąd wiesz czy przedział jest od 2 do 5kg skoro nie napisał czy wysyła pocztą, czy firmą kurierską? Jak jest przedział cenowy do 3kg, to chyba logiczne że jak przesyłka ma 3,6 to będzie w wyższym przedziale

Ty k***a z*******y jesteś, "paczke pocztowa pobraniowa". Z pewnością wyśle jakąś firmą kurierską! A skąd wiem, że taka cena? Bo k***a istnieje coś takiego jak strona internetowa poczty! I tam jest cennik! 

Nie zgrywaj mądrali, bo ci to nie wychodzi.

Btw. gratuluję za refleks. I nie mam zamiaru dyskutować o wyniku dodawania 2+2.

Opublikowano

Ty k***a z*******y jesteś, "paczke pocztowa pobraniowa". Z pewnością wyśle jakąś firmą kurierską! A skąd wiem, że taka cena? Bo k***a istnieje coś takiego jak strona internetowa poczty! I tam jest cennik! 

Nie zgrywaj mądrali, bo ci to nie wychodzi.

Btw. gratuluję za refleks. I nie mam zamiaru dyskutować o wyniku dodawania 2+2

Wątpie żebym był "Ty k***a z*******y jesteś" niż ty, może nie doczytałem ale nie znaczy że musisz od razu wyzywać, skoro powiedziała mu że do 3kg, a nie do 5kg, to chyba pracownik lepiej wie od ciebie, kulturą nie grzeszysz niestety. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...