Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy nie zapisują sie

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy chce ustawić sobie rózne komendy albo roździelczość celownik miejsce broni na HUD itp, to wcale sie nie zapisuje gdy wyłącze cs:go a nie chce mi sie od poczatku tego wszystkiego pisać, prosze o pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

Odznaczyłem config tylko do odczytu i nie działa więc wiząłem cały folder odznaczyłem i też nie mam swoje komendy w autoexec ale za kazdym razem musze pisac exec autoexec a to mnie wkurza

Opublikowano

możesz w configu dodać exec autoexec.exe i wtedy w konsoli nie będziesz musiał tego wpisywać;) [ do zwyklego configu, nie auto ]

Opublikowano

Polecam ręcznie napisać swój cfg a następnie zaznaczyć opcję "Tylko do odczytu". Miałem ten sam problem i właśnie tym sposobem go rozwiązałem ;)

Opublikowano

@up 

Pewnie config masz ustawiony na Tylko do odczytu. Musisz to odznaczyc i już będzie git.

Odznaczyłem config tylko do odczytu i nie działa

Opublikowano

@_eMek_ komendy które chcesz, np na usuwanie pocisków po naciśnięciu jakiegoś klawisza, bindy wklej do autoexeca ( jak go zrobić masz w filmiku, który CI podałem ). Zrób wszystko co tam jest [ włącznie z dodaniem do cfg "exec autoexec.exe" ] zapisz i powinnieneś mieć je w grze..

Opublikowano

Dodam te komendy do auto exec pisze exec autoexec wszystko działa wylacze cs:go włacze  i gdy nie wpisze exec autoexec to nic nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...