Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od początku na bocie

KawaiiShante

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowych tak owych nie ma sa te z trailami najniebezpieczniejszy rzekomo i najlepszy golembot dziala w tle

MBot nie w tle i bez licencji to nie ma wgl zadnych funkcji tez dobry

NanoBotBG premium jest trail na 10dni dziala w tle dobrze

FusoBG dziala w tle ale bez premki bardzo wolny

Jest darmowy sbot i vdbot z tego co wiem sbot jest slaby i nie w dziala w tle ale ma duzo opcji vdbot tez swiruje po przelaczeniu go w tryb dzialania w tle

1.Golembot w tle 24h trail na kazde id

2.FusoBG ale musi byc premium

3.MBot nie dziala w tle i nie ma opcji prawie zadnych bez premium

4.NanoBot 10dni trail dziala w tle

5.SBot darmowy nie dziala w tle

6.VDBot darmowy swiruje - przynajmniej u mnie

To by byla moja klasyfikacja mam nadzieje ze pomoglem

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Raczej warto :) ja po 2 miesiącach mam starą FE + 2 HAVOC'i i 4 LF-4.

Więc nie tak źle, a bociłem aby tyle co próbny okres Golem Bota, i troche na Fsbocie i nanobocie. 

Ale z pixelbotami ciężko raczej bo ja na przykład ustawie go na noc a rano wstaje to zebrał najwyżej z 3k urki i wyskakuje okienko "Połączenie przerwane". Podczas zbierania staje nagle i nic nie robi :P

Najlepiej jak najszybciej kupić Peta wbic mu 8 lvl i zbierać pallke na 5-3 i z tego składać zete. Z kluczy trafia Ci akurat kilka LF-3, osłonek i fartem może LF-4   :)

zostaje tylko za kredki kupić Irki w nocy za śmieszne pieniądze można kupić (ostatnio na PL2 o 4 w nocy Irek po 1kk poszedł -.- )

Opublikowano

Opłaca się , tylko kup sobie podwajacz i rabatówkę ;) masz 8zł na tydzień a bardzo przydatny ;) 8 irysow 5 havok  7lf4 nawet nie w miesiąc :) Skrzynki PVP i lecisz :D

Opublikowano

upewnij sie ze pobierasz nanobotbg premium ze strony developera i powinno byc chyba ze cos zmienil albo juz wykorzystales

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...