Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź WODBO

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Zbliża się start WODBO!

WODBO wraca!

Przewidywany start:

1 września, godzina 17:00

Mamy do dyspozycji następujące postacie:

- Gohan 

- Goku

- Namekjin (Picollo) 

- C18 

- Tsuful 

- C17

-Trunks

- Cell 

- Dende

- Vegeta 

- Buu 

- Brolly 

- Uub

- Freeza

- Bardock

- Cooler 

- Gotenks

Będzie to WODBO normal exp!

Za cel mamy stworzenie starego dobrego WODBO!

Serwer stoi na stabilnej maszynie, dzięki czemu nie ma żadnych lagów!

Exp rate - x4 (to jeszcze ulegnie zmianie)

FORUM: http://epicgames.com.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9

Dodam kilka screenów z reborn questa, jak go skończymy!

Temple

a4iavs.jpg

47wdli.jpg

Temat będzie odświeżany na bieżąco.

Co mamy gotowe:

- accmaker

- balans postaci

- mapę

Co jest do zrobienia:

- domki

- drobne poprawki

Portal: wodbo.com.pl

Opublikowano

Z tego co widzę, jest to czyste wodbo. Z tego co widziałem nie ma żadnych grywalnych serverów wodbo jak na razie. Mam nadzieje, że zrobisz coś ciekawego, i ci to wyjdzie (błagam, jeżeli masz stawiac gotowca, to nie ma po co marnować na to czas :) stracisz tylko czas i pieniądze) 

Osobiście swój projekt na chwilę obecną porzuciłem, ponieważ nie mam na to czasu i aktualnie ochoty, więc tobie życzę szczęścia :P

.

Opublikowano

Z tego co widzę, jest to czyste wodbo. Z tego co widziałem nie ma żadnych grywalnych serverów wodbo jak na razie. Mam nadzieje, że zrobisz coś ciekawego, i ci to wyjdzie (błagam, jeżeli masz stawiac gotowca, to nie ma po co marnować na to czas :) stracisz tylko czas i pieniądze) 

Osobiście swój projekt na chwilę obecną porzuciłem, ponieważ nie mam na to czasu i aktualnie ochoty, więc tobie życzę szczęścia :P

Postaram się jak bardzo się będzie dało :D

Przesunąłem start, żeby nie zrobić parodii, tylko fajny serwer, a czasu ostatnio mało :D

Opublikowano

W ten weekend będzie update mapy, naprawię skrzynki z itemami na start i poprawię parę błędów.

Start przewiduję na przyszły weekend.

Zapraszam do testowej gry!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robię test edycji na hamachi.

gg: 44315230

Test edycji na hamachi? Ale nie planujesz raczej by serwer ogólnie był także na hamachi prawda?

Serwer stoi na stabilnej maszynie, dzięki czemu nie ma żadnych lagów!

Jeszcze nie było startu serwera, nie było większej ilości graczy, więc skąd pewność że "nie ma żadnych lagów" ?

Start serwera przesuwany non stop o jakiś termin... więc po co wgl. podawać termin startu jak i tak zostanie on przesunięty.

Zanim podasz start serwera, uporaj się ze wszystkimi fixami, bugami, etc. Dopiero wtedy rób zapowiedź serwera (podczas gdy serwer offline), a AccMaker na stronie online. Zobaczysz dzięki temu ilu ludzi już zachęciłeś do gry i się zarejestrowali przed oficjalnym startem.

Opublikowano

@ morelovsky

Test edycji na hamachi? Ale nie planujesz raczej by serwer ogólnie był także na hamachi prawda?

Jeszcze nie było startu serwera, nie było większej ilości graczy, więc skąd pewność że "nie ma żadnych lagów" ?

Start serwera przesuwany non stop o jakiś termin... więc po co wgl. podawać termin startu jak i tak zostanie on przesunięty.

Zanim podasz start serwera, uporaj się ze wszystkimi fixami, bugami, etc. Dopiero wtedy rób zapowiedź serwera (podczas gdy serwer offline), a AccMaker na stronie online. Zobaczysz dzięki temu ilu ludzi już zachęciłeś do gry i się zarejestrowali przed oficjalnym startem.

Sam nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzić, a na vpsach są crashe, nawet na tych po 8 gb ram i mocnych procesorach.

Na laptopie mam i7 i 8 gb ram i nie ma crashów, więc do testów się nada.

Start jest przesuwany, ponieważ na testy nikt nie wbija, a dla siebie oficjalnego startu nie chcę robić.

Opublikowano

@ morelovsky

Sam nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzić, a na vpsach są crashe, nawet na tych po 8 gb ram i mocnych procesorach.

Na laptopie mam i7 i 8 gb ram i nie ma crashów, więc do testów się nada.

Start jest przesuwany, ponieważ na testy nikt nie wbija, a dla siebie oficjalnego startu nie chcę robić.

Skoro na testy nikt nie wbija, to warto pomyśleć o jakiejś ekipie :) Zrobisz sobie WoDBoSupport - masz ekipe, masz testerów i masz pomocników przy naprawie bugów i fixów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...