Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hajs na paypalu

drodo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sie dzieje, jak powiedzmy mialem na paypalu 200 euro, wyplacilem to na konto bankowe powiazane z tym paypalem a potem typo, ktory mi ten hajs przelal cofnął go? mam wtedy -200 euro i co? paypal bedzie sie jakos ubiegał o uregulowanie tego czy mozna to powiedzmy zignorowac i po prostu przestac uzywac tego konta? bo sami sobie przeciez nie mogą z konta bankowego pobrac. jak to wtedy wyglada?

a 2 sprawa to jest jakis okreslony czas, do ktorego paypal rozpatruje takie prosby o anulowanie przelewu? czy typo moze nawet po 2 miesiacach zglosic, ze powiedzmy ktos mu sie wlamal i chce zwrot kasy?

prosze tylko o odpowiedzi jak ktos jest pewien jak to działa

Opublikowano

co sie dzieje, jak powiedzmy mialem na paypalu 200 euro, wyplacilem to na konto bankowe powiazane z tym paypalem a potem typo, ktory mi ten hajs przelal cofnął go? mam wtedy -200 euro i co? paypal bedzie sie jakos ubiegał o uregulowanie tego czy mozna to powiedzmy zignorowac i po prostu przestac uzywac tego konta? bo sami sobie przeciez nie mogą z konta bankowego pobrac. jak to wtedy wyglada?

a 2 sprawa to jest jakis okreslony czas, do ktorego paypal rozpatruje takie prosby o anulowanie przelewu? czy typo moze nawet po 2 miesiacach zglosic, ze powiedzmy ktos mu sie wlamal i chce zwrot kasy?

prosze tylko o odpowiedzi jak ktos jest pewien jak to działa

jak nie oddasz to sami ci zaczna robic problemy, lepiej oddac.

graphic.png

Opublikowano

jak nie oddasz to sami ci zaczna robic problemy, lepiej oddac.

??

będziesz miał przez pare dni na - a potem saldo na 0 będziesz miał.

A zrobić nic Ci nie zrobią.

A odzyskanie kasy jest bodajże możliwe do 6 msc. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

??

będziesz miał przez pare dni na - a potem saldo na 0 będziesz miał.

A zrobić nic Ci nie zrobią.

A odzyskanie kasy jest bodajże możliwe do 6 msc. 

co ty myślisz że jak ktoś ukradnie 200zł z paypala to oni to sobie puszczają bokiem i wyzerują saldo?XDDDDDDDDDDDDDDDDD

przecież to jest poważna firma wiesz ile oni by tracili na takich oszustach?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...