Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Lista Kidmodów

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Zaglada ja nie wiem jakim cudem mount cie wzioł na kida, jak coś się nie podoba to wypad, gdyby jak dawniej to odemnie zależało, nie było by tu ciebie po za tym nie mówię tego na poważnie. Nic o mnie nie wiesz, co zrobiłem, i jakim szacunkiem cieszę się wśród moderatorów, i administracji.

Co do tematu to dlamnie jest to nie istotne, co, kto i jak, byle się to wam udało. ;]

Tylko spokojnie mi tu, żeby zbędnego zamieszania nie robić.

(dawmar thx ;])

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G był glob. modem bo zrobił dużo dla forum jak się nie mylę . A Rodimop gówno moim zdaniem zrobił i uważa się za jakiegoś władcę ... Można by było normalnie odpowiedzieć?

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

To nie jest spór o to kto ma mieć dostęp ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ekhmm nie podoba mi sie jedno... takie obgadywanie i pisanie zalosnych tekstow typu :

To jest ukryta treść, proszę

D&G z taka postawa nie wiem jakim cudem Global Moda miales... To juz niejeden taki chamski numer z Twojej strony.

To ,ze pisze dla KIDMODOW i MODOW dlatego ,ze tak ustawil kokosz. Ale to jest dla czlonkow teamu co umieja cos przy serwerach a nie tylko udaja i jada na tutkach -,-' .

Jako moderatorzy powinniscie wykazac sie dorosłością i zrozumiec ,ze nie mozna miec dostepu do wszystkiego... Skoro tego nei rozumiecie to nie jestescie dorośli ...

Tyle na ten temat.

Pozdrawiam.

Wam się coś chyba pomieszało... Uważasz, że pozjadałeś wszystkie rozumy? Grubo się mylisz, poddajesz pod wątpliwość naszą dorosłość? Ja się pytam jakie masz dowody na to, że nie jesteśmy dorośli? Hmm, własne domysły? To jest jakaś kpina. D&G zrobił 1000 razy więcej dla tego forum niż ty więc uważaj na słowa. Już woda sodowa uderzyła do głowy? Pamiętaj, że przy wyborze na moda będzie brana pod uwagę twoja praca na forum a nie nad projektem.

Ale to jest dla czlonkow teamu co umieja cos przy serwerach a nie tylko udaja i jada na tutkach

Powiedz mi z ręką na sercu, że wszyscy co mają tam dostęp znają się w 100% na tworzeniu serwa, edycji klienta, robieni questów etc. Bo ja to poddaję pod wątpliwość.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@Up myślę , że inna osoba by Ci powiedziała ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Daw żeby po Tobie nie jechali dałeś błąd w "kłótni"

Macie racje fuck it.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Zastanawia mnie za kogo uważa się Pan Zagłady ?

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@Rodi Ale ogolnie sytuacja jest niezręczna , naprawdę zakonczmy ten temat Kto za kogo sie uwaza.... Kazdy ma przydzielone rangi i niech sie do nich stosuje , .... Tyle z mojej strony.

@Meth0d nie pociagaj tego watku bo tylko pogarszasz sytuacje w teamie.

/edit a co do tego kto sie za kogo uwaza , to jest wynik wspólpracy w grupie , jak ktos zaczyna zarzadzac to nigdy zgody nie bedzie , trzeba podejsc do tego demokratycznie . Obgadac z reszta zalogi itp...Takie jest moje zdanie .

Opublikowano

Mi nie chodzi o to czy mam dostęp do tego działu czy nie... Chodzi o wasze zachowanie, nagle "ni stąd ni zowąd" poczuliście się wielkimi mądralami. Nie pozjadaliście wszystkich rozumów, uwierzcie mi.

Kokosz nam nie pozwala udzielać informacji, a team nie jest zależny od posady na forum.

Tak, ale jakoś dostęp jest od rangi kidmoda w górę. To chyba jednak zależy od rangi.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
  • Dodaj nową pozycję...