Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WallHack, Aibot SF2

TomaHawK^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! 

Dziś chciałbym się spytaj czy są jakie działające wh, aimbot do SF2. Jeżeli nie, to kiedy może wyjść ?

Ok, jeszcze chciałbym się spytać, ile kosztuje płatne wh oraz aimbot?

Z jakiego żródła mógłbym kupić płatne cheaty ? Oprócz SysteamChets oraz http://gameanarchy.net/ jest jakieś inne?

Opublikowano

Skoro nie potrafisz ruszyć myszki to widać masz problemy z rękami a nie hacksy ci potrzebne..

Naucz się lepiej grać albo kup sobie myszkę za te 200-300zł z MACRO co jest bardziej opłacalne niż głupi program za którego możesz zarobić bana i ch*j z pieniędzmi, które na niego wydałeś.

Opublikowano

Jak nie ma działającego ? Jest ich dużo ale trzeba umieć szukać. Podpowiem ci, że na polskich forach raczej ich nie znajdziesz. Ad2. Jeszcze nie :D Ale gdy bym spotkał to wiadomo, od razu raport + vote kick <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a co do macra to macro nie działa na strzelanie z normalnych broni tylko pomaga z avp bo szukalem i nic nie moge znaleść

Wiec kontroluj bron strzelajac seriami inaczej nie trafisz :)

Macro do kazdej broni moze ci pomoc typu strzal - 5 kul lub ustawienie odpowiednie by nie miec odrzutu , ale bez odrzutu gorzej trafic.

Opublikowano

tyle to ja sam wiem bo kiedyś się w to bawiłem ale potem przeszedłem na cs i tam mam perf macro do broni.

skill do dobra gra ale dużo cziterów tak samo jak na normalach i na eslu bo sa juz czity na ktorych mozna grac esl 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a co do macra to macro nie działa na strzelanie z normalnych broni tylko pomaga z avp bo szukalem i nic nie moge znaleść

x mouse button control już nie działa jest wykrywalny po ostatniej aktualizacji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...