Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zagrać na PL'u?

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pl już za bardzo spada na psy aby zaczynać tam grę. Są jeszcze serwery na których gra dość dużo ludzi ale ja bym nie zaczynała.

Co się zmieniło ? 

Yangi w is, wilk, szarfy i wiele wiele innych gówien 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jasne, że warto. Oprócz fuzji serwerów, doszedł jeden osobny "Tortuga". Sam ostatnio zacząłem i gra mi się bardzo przyjemnie. Ludzie są, ceny fajne, sporo nowości.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Pl już za bardzo spada na psy aby zaczynać tam grę. Są jeszcze serwery na których gra dość dużo ludzi ale ja bym nie zaczynała.

Co się zmieniło ? 

Yangi w is, wilk, szarfy i wiele wiele innych gówien 

Wiesz co spada na psy? To forum. Ludzie piszą posty nie mając o niczym pojęcia.

Nie opyla się wracać jedynie czas stracisz a nic nie zyskasz.

Jak skończy na 30 lvlu jak Ty, to wiadomo.

Od siebie dodam, że warto zacząć grę na TBD, gra bardzo dużoo ludzi. Ogółem GF ruszyło ze zmianami w metinie. Jeśli masz mózg gra jest naprawdę prosta i wcale nie trzeba nic wydawać na grę. :)

Pozdrawiam.

#Edit

Do @Unga Kto powiedział, że jest lepszy? Wyssałaś sobie argument z palca i z nim konfrontujesz. :]

Napisałem, że warto, a teraz raporcik za spam. bajo! ;)

Opublikowano

Wiesz co spada na psy? To forum. Ludzie piszą posty nie mając o niczym pojęcia.

Jak skończy na 30 lvlu jak Ty, to wiadomo.

Ale ty jesteś głupi, twierdzisz że Pl teraz jest lepszy niż kiedyś ? Kur człowieku ,grasz za pewne rok/dwa na pl a tu będziesz się wypowiadał. Porównaj sobie stare dobre czasy pl + liczbę graczy a porównaj ją teraz. Jest fajne bo co ? Wilka dodali ? Bo z pl jednym machem możesz nawet szarfy wyciągnąć? Nie rozśmieszaj mnie. W czym jest teraz lepsze? Że możesz yangi kupić za 30 zł Sm ? Raczej ty nie mając zielonego pojęcia się odzywasz. Pl już dawno zszedł na psy jak nie porobili gówien z serwerami to z pier nowościami. Więc idź się dowiedz co było a co jest teraz a potem odzywaj się, z resztą i tak będziesz trzymał Swoją rację nie grając kiedyś na pl. Pozdro i jeszcze raz nie polecam tam wracać.

Na 30 lvl to może Ty skończyłeś :) Ale 3/4 ludzi co wbiło praktycznie max sell Swoje postacie za kasę bo wiedzą że PL pada na ryj i nie mów że nie. Bo same ceny na allegro kont spadają z dnia na dzień nawet przy dobrym eQ. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Pomocnik
Opublikowano

Imo ogólnie się opłaca. Ja przynajmniej prędzej zagrałbym na PL'u niż na jakimś polskim privie (obecnie nie ma nic na rynku). Nowości jest dużo, większość zmieniło grę na gorsze, ale mimo to wydaje mi się że gra tam mniej dzieciaków niż kiedyś. Jeśli masz ekipę to graj. Samemu gra jest troszkę nudna, a z ludźmi na TSie od razu robi się lepsza :P

Opublikowano

Poczekaj, aż wprowadzą ulepszenia w październiku lub w grudniu - wprowadzają większy poziom, łatwiejsze doświadczenie, a co za tym idzie, wydajność gry idzie w górę.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Poczekaj, aż wprowadzą ulepszenia w październiku lub w grudniu - wprowadzają większy poziom, łatwiejsze doświadczenie, a co za tym idzie, wydajność gry idzie w górę.[/quote

Na jakiej zasadzie latwiejszy exp?

Czyli ze od 1lvl bedzie sie latwiej expilo?

Opublikowano

Kiedyś PL był spoko.

Teraz to jest syf wg. mnie.

Bez ISa mega ciężko w tych czasach na globalu­

Och, serio? Czyżbyś był z tej grupy która była na PL'u do 20 lv a później uciekła na prywatne serwery bo 'za ciężko'? Na PL'u zawsze było ciężko i będzie, to jest global a IS to dodatek. Od początku gra była nastawiona na zarobek i tak już będzie. Co jest najdziwniejsze to to że ludzie są opóźnieni i ciągle myślą że mają 2011 i gra będzie na jednym poziomie przez 100 lat. Tak jak seria BF, COD, GTA tak i Metin rozwija się na lepsze. Ale według większości to 'syf' bo wprowadzili to, tamto.. Taka prawda że kiedyś ludzie czekali na update jak na zbawienie a teraz według nich kolejny update to więcej niepotrzebnego syfu.

Ja zachęcam ludzi do powrotu bo warto. A nie warto czytać przepełnionych debilizmem po brzegi, wypowiedzi osób bez jakiejkolwiek wiedzy na dany temat.

Ave.

Opublikowano

Z tego co wiem na PLu trwa beta i ma się darmowego isa. Dlatego mzoesz wejść i spróbować jak i czy oplaca się wracać. Ja myślę, ze tak. Stabilny serwer, nie padnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...