Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZeuSXP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZA RZECZ JAKA DZIS USLYSZALEM!!!!!! BEDZIE DZIALAC NA 5V.PL ?? JUTRO MOGE SPRAWDZIC :)) Sorry za capsa ale to takie emocje ze lol :)))

Opublikowano

JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZA RZECZ JAKA DZIS USLYSZALEM!!!!!! BEDZIE DZIALAC NA 5V.PL ?? JUTRO MOGE SPRAWDZIC :)) Sorry za capsa ale to takie emocje ze lol :)))

Nie testowane, ale myśle ze powinno smigac :)

Opublikowano

@ZeuSXP

super :/ kurde update jest a jak nie działało na 5v.pl tak dalej nie działa ;) weś podaj mi hosting na ,którym działa ;) bo na blutu .pl nie działa na 5v.pl tez nie dziąła ;) więc gdzie działa :/ link : http://sflyka.5v.pl/

Opublikowano

@ZeuSXP

super :/ kurde update jest a jak nie działało na 5v.pl tak dalej nie działa ;) weś podaj mi hosting na ,którym działa ;) bo na blutu .pl nie działa na 5v.pl tez nie dziąła ;) więc gdzie działa :/ link : http://sflyka.5v.pl/

Masz dobrze wypelniona baze danych itp?

Bo to może być sedno sprawy.

Opublikowano

Masz dobrze wypelniona baze danych itp?

Bo to może być sedno sprawy.

Mam ten sam błąd...

"Błąd połączenia z serwerem" przy wybraniu jakiejkolwiek opcji...

Opublikowano

@ZeuSXP

Nie wiem co to za hosting ten 5v ale chyba jeszcze z epoki kamienia. Na pewno mają jakąś starą wersję php co jest przyczyną błędu. Jeśli 5v to naprawi serwery będą tam działać.

Opublikowano

Działa na Hostingu

5v.pl

Tylko jest problem z połączeniem z karczmą itp.

Arena nie działa :P

Ale wszystko już w porządku. :v

2LaT.gif

Opublikowano

@LyKa

Np: Blutu.pl , Hostinger.pl.

Blutu to kwestia szczęścia czy grafiki będą działać. Ale te 2 zł to nie majątek.

spróbuję jeszcze raz ;) dziekuje za informacje ;D a na hostingerze nie ma po co stawiać bo to GÓWNO :D

Opublikowano

@LyKa

Masz może wgrane image avatar..?

Bo widzę że żaden ci nie działa.

Spróbuj wgrać odnowa lub na inny Hosting.

Polecam pliczki - 

norbisf.blutu.pl/norberts.zip

Zauważyłem że tylko widać Mikstury.

2LaT.gif

Opublikowano

To zmień Hosting.

Lub skorzystaj z innej przeglądarki to też niekiedy pomaga.

Nie wiem czemu ale, w karczmie nie leci prawidłowo exp, wgl nic nie działa błąd połaczania.. 

2LaT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...