Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bagiety

Hoodini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytanie, jak zareagują bagiety gdy im powiem, że mi seby najebały po tym jak znokautowałem takiego śmiecia który od 30 minut pierdolił jakie to on chwyty kung fu i genki dama zna?

Opublikowano

elo mam pytanie, jak zareagują bagiety gdy im powiem, że mi seby najebały po tym jak znokautowałem takiego śmiecia który od 30 minut pierdolił jakie to on chwyty kung fu i genki dama zna?

jakbym bił każdego kto jest głupi albo mnie w*****a to bym musiał chyba atomówke na polske zrzucić, jesteś zjebany?

Opublikowano

przez ostatni czas nie było widać jana pawlacza 2 wiec myslalem ze dales sobie spokój

znokautowalem smiecia bo o 12 w nocy pierdolil ze jest maly ale zna takie chwyty ze jeden cios i lezysz na ziemi zakrwawiony a jego znajomki puszczali jakiegos zbuka czy innego bonusa. jak zszedłem i chcialem go uciszyc to smiec mial waty to smiecia polozylem

Opublikowano

Powiedz że jesteś czarny, wezmą cię na poważnie a jak nie to krzycz na osiedle że rasizm w policji. 

poleć jakąś farbę do ciała, która łatwo się zmywa

Opublikowano

te takie w tych pojemniczkach co sie w zerwuce nimi malowało, akfarele czy jakos tak X D

albo usmaruj się cały w gównie i powiedz, ze jestes romem i domagasz sie praw jako mniejszosc

Opublikowano

te takie w tych pojemniczkach co sie w zerwuce nimi malowało, akfarele czy jakos tak X D

mi mama mówiła by akfarelami sie nie bawić bo czarni przyjdą i mnie zabiorą ale może chodziło jej o to że wezmą mnie za jednego z nich? dzienx, juz lece, powiem ziomkom niechc tez kożystaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...