Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobry naruto OTS

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ok ale widze ze na wono 415 osob online, czy na serio tam jest az tak okropny P2W?.

W sensie jakbedzie jakis lekki to przezyc moge. Lecz zeby nie bylo tak ze jakis itemek odrazu da sie kupic itp. i sie wali multum dmg.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Powiem tak , bez pacc'a nie pograsz. Itemy jak itemy , dają na pewno jakąs przewagę.

z tym ,że pacc na 30 dni = ~41 zł smsem.

Opublikowano

@Matten

Czyli na shippudenie nie ma p4w? czy jakos tako jest. Bo z tego co ja widze to itemki nawet tansze niz na wono

Gdzie na tym shippuden.net sa pokazane jutsu? jakie postac posiada, co mam wpisac itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Matten

Czyli na shippudenie nie ma p4w? czy jakos tako jest. Bo z tego co ja widze to itemki nawet tansze niz na wono

Gdzie na tym shippuden.net sa pokazane jutsu? jakie postac posiada, co mam wpisac itp.

Na wono bez pacca normalnie da się grać, nie widzę żadnego problemu w tym. Ja wbiłem tam około 85~ w niecałe 5-6 dni na facc na starej edycji.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jeśli grasz dla fabuły to wono jest dobry. Po 2 stoi parę lat i jest non stop aktualizowany wiec nawet jak jest reset to w sumie on tam wiele nie wnosi.

Co do soji (shippuden) odradzam, częste resety, zresztą wystarczy zobaczyć sms shop pełno klas za SMS jakies czapki gangu Albanii, noże z CS...

Widać że to jest serwer pod kasę.

Opublikowano

Co do WoNo , odradzam. Typowy P2W i częste resety postaci.

Od siebie polecę - shippuden.net.pl

to mnie koleś zmiażdzyłeś :D

u Soji bylo lekką reką 20-25 resetów od czasu powstania serwera a jest to może jakieś 2 lata LOL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eem, znalezenie dobrego ots'a naruto w tych czasach jest niemożliwe.

Teraz każdy robi servery z myślą o zarobku, więc wątpię, że znajdziesz server warty uwagi.

.

Opublikowano

Co do premium profek to racja, osłabia mnie to też ale na każdym naruto tak jest.

Tyle że premium pointsy można lootnac z bossow które respia się co parę minut (10-20)

i z tego co wiem to sms shop jeszcze nie byl robiony

Opublikowano

@rafaeru

Teraz to stawia sprawę w zupełnie innym świetle.

Ale jeżeli nie ma na razie zamiaru używać sms shopu najlepiej by było gdyby go zdezaktywował, bo taki sms-shop może na dzień dobry zniechęcić gracza ( tak jak mnie)

.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...