Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

64325840785692635807_thumb.jpg

Mam taki błąd i nie wiem o co kurwa chodzi.Instalowałem od nowa Metina ale to nie pomogło :(

Proszę o pomoc, będą plusy lub minusy

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Directx mam zainstalowane.Sterowniki też powinny być.Ostatnio robiłem format i nie wiem czy wszystko zainstalowałem.Zainstaluję te sterowniki i zrobię edita co i jak.Dostaniecie po 5 jak będzie działać :)

Opublikowano

Mi się takie coś działo jak miałem źle ustawione w IME Mode. Zmień na Game IME czy jakoś tak

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano

Zmieniłem wszystko zainstalowałem i dalej mam tak samo.Dodam jeszcze że nie mam net framework i service packa.Wszystko jak po formacie :]

Opublikowano

Po formacie nic innego jak niezaktualizowane sterowniki pod kartę graficzną i programy tak sądzę. Pobierz jeszcze raz tego Directxa 9.0 i najnowsze sterowniki do karty graficznej ze strony producenta. Najlepiej sprawdzić to tak Start-->Uruchom...-->wpisz DXDIAG i w tym oknie co wyskoczy masz wszystkie informacje w rubrykach, jaka wersja Direcxa, aktualizacje karty graficznej (data,rok) itd...

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Juz sobie poradzilem.Sciagalem sterowniki.Niby dobre ale...Pobralem jakies inne i dobrze dziala :]Kazdy ma plusa albo-

Prosze o close :]

Opublikowano

Zainstaluj Directx9 i sterowniki od swojej karty graficznej :) Powinno pomuc

pomuc?? chyba pomóc :P

:D

a ten blad zadaza sie ze maz otwartego metka / jakas gra - czasem is tak zdaza - wyjdz na pulpit koliknij odswierz kilka razy i spróbuj znów

ale jak sobie poradziles to ok DO ZAMNIECIA :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

daj --

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...