Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu/skryptu na skrzynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginu na Losowe itemy  ze skrzynki, na ktora klikniemy odpowiednim kluczem (zaczep na linke to klucz). Mozemy sprawdzic zawartosc dropu ze skrzynki poprzez klikniecie na nia lpm, a gdy klikniemy PPM bez klucza ona nas odepchnie od siebie ;>

Wyglada to tak:

post-1236593-0-78289500-1439826943_thumb.png

+ skrzynki moga byc zwykle albo tak jak na ss ender ;)

Daje like za pomoc 

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@Ingus bawiłem sie już troszkę tym pluginem, lecz nie mogłem utworzyć skrzynki, jaka jest na to komenda? (wymagane jest HoloApi, a czy moze byc HolographicDisplays?). Oraz czy mozna ustawic tak jak na ss skrzynkie Enderchest? ;>

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Wymagane jest HoloApi. Co do tworzenia skrzynki to stawiasz zwykłą w wybranym przez Ciebie miejscu i wpisujesz komendę /lootchest create rodzaj skrzynki, a następnie uderz ją. Wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości jednak na wszelki wypadek sprawdziłbym to na twoim miejscu wgrywając plugin na serwer testowy.

Opublikowano

@Ingus Niestety... HoloApi jest do wersji 1.7.2, mam serwer na 1.8 więc raczej nie mogę wgrać holo :/ 

Ma ktoś inną propozycję? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...