Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz

Piuotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może klikacza, który by działał w tle? Nie chodzi mi o bota, chce na vps odpalić klikacza i dlatego musi działać w tle.

Opublikowano

Klikacz w sensie ze tylko po mapie lata? Z tego co wiem nei ma czegos takiego obecnie ale mozesz odpalic nanobota tylko z petem ew. fuso ale to tylko jak masz premium w nim bo bez to jest tragedia wszystko poustawiane na wolniejsze

jest jeszcze cos takiego nie wiem czy bezpieczne czy dziala w tle (czy w ogle dziala) i o co chodzi od razu mowie ze to nie jest ten bot co kiedys i tworza go inni ludzie z tego co pisze na stronie nie ma tez nigdzie tematu na e*vp lub gdziekolwiek indziej ale strona nie jest najgorsza http://www.pbdo-bot.net/

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Właśnie chodzi o to, żeby tylko w punkty klikał. Myślałem właśnie żeby zwykłego bota odpalić i nic nie ustawiać, ale jednak klikacz byłby bezpieczniejszy.

Opublikowano

takich nie ma chyba ;/ sprobowalbym nanobota calkiem ogarniety i nie duzo ramu ciagnie co wazne na vpsach do tego trail na 10dni

ew. fusobg z premium

Zostaw like

Opublikowano

Klikacz w sensie ze tylko po mapie lata? Z tego co wiem nei ma czegos takiego obecnie ale mozesz odpalic nanobota tylko z petem ew. fuso ale to tylko jak masz premium w nim bo bez to jest tragedia wszystko poustawiane na wolniejsze

jest jeszcze cos takiego nie wiem czy bezpieczne czy dziala w tle (czy w ogle dziala) i o co chodzi od razu mowie ze to nie jest ten bot co kiedys i tworza go inni ludzie z tego co pisze na stronie nie ma tez nigdzie tematu na e*vp lub gdziekolwiek indziej ale strona nie jest najgorsza http://www.pbdo-bot.net/

a co mam zrobic jak mi wyskakuje :     Cannot execute "C:\DOCUME~1\WROBEL~1\USTAWI~1\Temp\Rar$EXa0.545\pbdo-bot.exe"

Opublikowano

Co dokładniej ten pbdo robi?

nie wiem czy bezpieczne czy dziala w tle (czy w ogle dziala) i o co chodzi od razu mowie ze to nie jest ten bot co kiedys i tworza go inni ludzie,

wersja z tego co jest napisane 2.10 tylko lata tak zeby pet zbieral w 2.2.x jest dodane ze statek tez moze i pare innych rzeczy ale nie da sie jej pobrac

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...