Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie na temat lykana w mt2?

GTFO™

Kilka pytań do graczy  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz na temat Lykana(wilka) , 5 postaci w metinie 2 ?

• Jest całkiem spoko
    • Nie mam zdania
    • Według mnie jest zbędny
    • Jak najbardziej nie !
  2. 2. Co sądzisz na temat systemu naramiennych szarf ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Chciałbym zaczerpnąć od Was troche informacji, co sądzicie na temat lykana w metin2 . Czy to jest zbędna nowość, wyobrażacie sobie stary klimat mt2, chociaż właśnie z tą postacią ?

announcement_metin2_de_7eb662ead19042c2d

Czekam na Wasze opinie, jednocześnie myśląc, że mi pomożecie.

PS.

Dodaje również drugą ankietę na temat naramiennych szarf.

Opublikowano

Likan powinien być Naszym ostatnim zmartwieniem na chwile obecną. Nie miałem okazji grać tą postacią osobiście, jednak po niektórych filmach na youtube sądze, że jest ona w porządku, mimo, że z poczatku też nie byłem do niej przekonany. No ale tego nie można powiedzieć o szarfach, które są po prostu zbędne i oszpecają postać... jakby chociaż ładne były.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że postać wgl nie pasuje do metina, nie wspominając już o 6 postaci co zrobili nie daj Boże aby ją dodali też na pl. Wracając do tematu, ten wilk mógłby być jako npc/boss ale nie jako postać. Nie dość że kijowa jest nim rozgrywka to jeszcze gdzieś na odludziu się tp masakra. Tylko cep mógłby na taki pomysł wpaść.  A te szarfy to nie są złe ale nwm po kiego one służą. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Według mnie te szarfy i likan oszpecają i psują rozrywkę na serwerze.

Opublikowano

To chyba wiadome , ze likan jest zbędny -.- . Szarfy według mnie to dosyć dobry kop do DMG czy tam tych absorbcji pz , i nie trzeba wcale wiele na nią wydać :) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...