Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tatuaz

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tatuaż powinien być związany z Tobą, w końcu to Twoje ciało. Jak kiedyś Cie zapytają skąd miałeś pomysł na tatuaż, to odpowiesz że z mpcforum?

Każdy tatuaż powinien coś oznaczać, jedni sobie robią ptaszka, drudzy klepsydrę, inni znak nieskończoności. Zamiast pytać nas to zastanów się jaki symbol bardziej pasuje do Ciebie ^_^

Opublikowano

Tatuaż powinien mieć swoją Historię, robisz go w końcu na całe życie, nie rób takiego jak kolega wyżej napisał "pistolet" heh;p.

Napis nie musi być po Polsku, aby miał związek z czymś co przeżyłeś czy nw. Kolega ma na klatce piersiowej z lewej strony 'Tylko przez Bogiem padnę na kolana" Fajny i motywujący.

Opublikowano

Tylko z chińszczyzną uważaj. Niekiedy jak widzę, co inni mają napisane, to się zastanawiam, czy tatuażysta nie odczuwa z tego jakiejś sadystycznej przyjemności :P

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

zrób wielkiego siusiaka

A tak serio. W moim wypadku wyglądało to tak...

Na początku spadłem do salonu z myślą, że chcę smoka. Zawsze chciałem smoka i sobie zrobiłem.

Później wyrzeźbiłem sobie cytat z najlepszej książki jaką przeczytałem: Sztuka Wojny

Ostatnim było wytatuowanie sobie sceny walki St. Jerzego ze smokiem. Tu nie było wiele podtekstów. Podobał mi się ten motyw i już.

W przyszłości chcę sobie zrobić coś z motywem Hellsing, ale zobaczymy, czy będzie okazja.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Robisz to co chcesz, nie ma czegoś takiego jak męski tatuaż (według mnie). Każdy robi co chce.

Ten wygląda ok

b0ce22d6976ba42287dc9d256f197310.jpg

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...