Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbilem na darkorbit po czasie gdy skonczylem bocic na kbocie czyli wtedy gdy zostal on wylaczony i nieaktualizowany i teraz sobie chwile pogralem to duzo sie zmienilo i teraz pytanie bo nie mam fe tylko mam 1 irka reszta lf3 w statkach i do irkow przygotowana i oto pytanie czy warto kupic kredki? jak szybko zarabia sie teraz urke? i jest jakis bot procz golem bota ktory dziala w tle badz taki ktory ktory dziala normalnie bez zacinania sie i reconnectuje sie? bo nanobot niestety nie

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Jak robisz misje to dosc szybko + kuby + ice z klanem to idzie nabic 80k w dzien nawet 

nanobotbg sie reconectuje poprostu zle ustawiasz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jak robisz misje to dosc szybko + kuby + ice z klanem to idzie nabic 80k w dzien nawet 

nanobotbg sie reconectuje poprostu zle ustawiasz

na pl3 sa jeszcze jacys sensowni pomocnicy czy tam raczej juz tylko fe lataja tylko do pobicia sie z innymi?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

na pl3 sa jeszcze jacys sensowni pomocnicy czy tam raczej juz tylko fe lataja tylko do pobicia sie z innymi?

nie gram na pl3 ale slyszalem ze pustki

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...