Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Technika/Małego ( Sponsora ) /WebMastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym na wstępie napisać że nie umiem zbyt pięknie pisać dlatego będę pisać normalnie.

SPONSOR : 
Szukam Sponsora który mógłby kupić serwer VPS za 35 zł . Do testowania , zrobienia plików itp 
TECHNIK :
Szukam technika który zna się co nie co na serwerach metin2 , umiem edytować pliki wklejać je na VPS'a / Dedyka 

WEBMASTER:
Poszukuje WebMastera który zrobi forum i strone zakoduje do metin2 . 

GG : 54976596

Opublikowano

Szukasz na razie sponsora do vps a potem jak sobie poradzicie ? :)

Powiedz mi czym Ty się zajmujesz? Bo widzę że szukasz do każdej rangi człowieka lecz sam nic nie oferujesz w zamian a kasa będzie do Ciebie leciała. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja równiez pajacu j****y ciebie nie polecam nie wpierdalaj mi się w posty

Poza tym k***o już znalazłem sponsora i technika więc spierdalj

Ale jesteś kretyn, stawiasz serwer i nie potrafisz się opanować ? Z głową wszystko ok ? Będą hejtować Twój syfiasty serwer też się będziesz unosić jak zasrany dzieciak ? No kur nie rozśmieszaj mnie, na vps nie masz 60 zł a kupisz dedyka za ok 1000 zł. Kogo okradniesz? Nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

"Nie wpierdalaj mi się w posty"

No kurde beka ^^

Hamachi sobie postaw najpierw

Z tego co wiem to nawet Hamaka nie umiał postawić.

Osobiście nie polecam, miałem współpracować z nim ale zrezygnowałem bo z typem nie da się dogadać, jeżeli ktoś bardziej zainteresowany to przeczytajcie sobie tutaj > http://www.mpcforum.pl/topic/1453820-poszukujemy-ekipy/#entry12322487

Opublikowano

Zakładając tak poważny temat jak ten, powinieneś najpierw poukładać wszystkie swoje sprawy doczesne. A zatem, dbaj o estetykę osobistą i moralną.

Nie sądzę, abyś znalazł sponsora w ten sposób.

No chyba, że na zasadzie ,,W oczy przyjaciele, a za plecami skurwiele'' - Sponsor kasę na stół położy, Ty mu podziękujesz, zgarniesz co do grosza, serwer postawisz, a jemu powiesz ''Takiego wała, jak polska cała '' ??? -- No coś tu jest nie wporząku, Ziomek .. :p 

Na VPS nie masz, a na dedyka masz? Dedyk droższy, uwierz. Więc myślę, że lepiej kieszonkowe odżałować na VPS przez okres testów, najwyżej nie pójdziesz te 2-3 razy na loda, ale masz już na VPS.

A wówczas wtedy szukaj sponsora na Dedyka, bo to co piszesz mija się z celem. 

No sorry VIne Too, ale coś za coś...

Nie, nie...  - Patola. Istna patola.

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Ziomek, nie rozumiem Cię co to znaczy "mały sponsor". Chodzi Ci o wzrost? Mam 185 i jestem za wysoki, żeby być małym sponsorem? Po co Ci sponsor na 35 zł czy tam mniejszą kwote. Jak Cię nie stać na VPS pod prace to co? Jak chcesz wykupić stronę, dedyka, reklame, grafike? Będziesz szukać potem dużego sponsora i będziesz mieć dwóch? Nie ośmieszaj się. Idź pożycz od matki te marne 40 zł i kup tego VPS a potem podejdź do tego na poważnie.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...