Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promowanie serwerów i youtuberów Metin2

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11228110_974283655956555_789200878658782

Siemano,

Prowadzę fanpage o tematyce Metin2

__________________________________________________________________________________________

Bot_n_Me_gusta_svg.png

2,6k Like

Bardzo duża aktywność.

__________________________________________________________________________________________

Współpraca z Serwerem

- Udostępniam wszystkie potrzebne linki związane z serwerem

- Oczekuje udostępnienia mojego fanpage na fanpage serwerowym

Współpraca z Youtuberem

- Przypisuję prawa redaktora na fanpage aby sam mógł publikować swoje filmy o każdej porze

- Youtuber na początku każdego odcinka poleca mojego fanpage i zaprasza do polubienia oraz umieszcza link do niego w opisie filmu.

Dodatkowo zezwalam aby osoba współpracująca ze mną mogła publikować filmy w grupie której jestem właścicielem. Ocecnie do grupy należy ponad 2,2k członków. Pewnie powiecie ha.. każdy głupi może dojść do tej grupy i promować się za frytki. Otóż nie ponieważ mam swoich adminów i opieka nad grupą trwa 24/24, a więc jeśli ktoś zacznie wrzucać swo​je filmy to w ciągu 5 minut leci blokada na stałe.

GGRocket.png

45155635

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Również nie polecam, dosłownie w*******a się z tym fanpage na wszystkie inne, link z nim znajdziecie w postach oraz nawet na stronie, jak Ci człowieku normalnie lajki nie idą to sobie kup, odradzam każdemu, aktywność jak na metinowski fanpage nie jest zbyt duża, liczba jaków przy poście/zdjęcie nie przekroczyła nigdy 300.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pan UP2 i UP1 dzięki za opinie ale następnym razem bądzcie szczerzy. 

gm1.png

Szczerzy? Pisałem już raz

Szkoda że nie mam ssów jak wrzucałeś posty ze swoim fp u mnie na grupie Divine'a

Nie wiem dlaczego miałbym kłamać.

Opublikowano

Szczerzy? Pisałem już raz

Nie wiem dlaczego miałbym kłamać.

ale mnie naprawdę nie interesuje to i nie wiem po c**j się w ogóle udzielasz w tym temacie

zrozum to że Ty i Crime to 2 największe zera wśród administratorów serwerów.. do Waszej grupy zaliczają się takie osoby jak Nukey, Cannzas, Asfen itd. xD

wrzuć screen rzekomego spamu albo wypierdalaj siać ferment gdzie indziej.

proszę ogarnąć tych pajaców bo to że nie czują do mnie sympatii nie znaczy ze mają prawo mnie oczerniać i zmyślać niestworzone historie na mój temat

@kwiatmix

@Zagrajmarek

@Zarax

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ciekawe za co mają mnie debilu ogarniać xD Następnym razem jak zobaczę twoje żałosne ogłoszenia to zrobię ss ;) Poinformuje innych kumpli żeby robili ssiki w razie czego. ;)

Opublikowano

myślisz debilu że jak cię zablokowałem to nadal nie widzę twoich postów?
wieczorem dorzucę więcej screenów bo fanpage'ow metinowskich jest akurat dużo a na większości promujesz się z tym syfem xD

gLKFkBe.png

(dla jasności - post z tym linkiem był w każdym poście na moim fp)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime.

mistrz photoshopa <3

nie sądziłem że spadniesz na tak niski poziom żeby nadszarpnąć moją reputacje. To tylko internet i tak naprawde olewam to jakie ktoś ma o mnie zdanie. Zresztą w realu jest podobnie :) z tym że tam nawet nie odważyłbyś się mnie obrazić.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@Crime.

mistrz photoshopa <3

nie sądziłem że spadniesz na tak niski poziom żeby nadszarpnąć moją reputacje. To tylko internet i tak naprawde olewam to jakie ktoś ma o mnie zdanie. Zresztą w realu jest podobnie :) z tym że tam nawet nie odważyłbyś się mnie obrazić.

Sam byłem świadkiem jak Twoje fp reklamowane były na innych.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Sam byłem świadkiem jak Twoje fp reklamowane były na innych.

fajnie ale co mnie to obchodzi? Twój post nie wnosi do tematu nic nowego. Wszyscy już wiemy że chodze po wszystkich fanpage i spamuje.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie polecam.

Nie życze sobie twoich reklam na żadnym z moich FB i żadnej mojej grupie.
Masz niedojebanie umysłowe

@harnaś - mozesz dac warna jak go obrazilem ;] ale to jest niedojebanie mózgowe lvl hard 99+

69825859953137993444.jpg

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...