Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxn V17.1

SzaKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja Maxn nic nie powinno crashować dodano również Airstrike

fpub.png

Download

http://maxn.d4rc.net/wp-content/uploads/2010/05/Maxn-Public-v17.2.zip

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/733fd36a69e59a255b5655d8b46504851e52b5ff5253eb351031857dc719e636-1273376716

23400149.jpg
Opublikowano
http://www.virustotal.com/pl/analisis/733fd36a69e59a255b5655d8b46504851e52b5ff5253eb351031857dc719e636-1273376716

scan za ciebie dodaj go zarabiste dziala masz 5 i +

33983.png18590.png
Opublikowano

Dlaczego mi nie działaja te hacki ? wyskakuje bład : "Ta aplikacja nie zostala właściwie zainicjowana 0xc0000135" ??? co moge zrobic aby działało ?

Opublikowano

Air strike działa w ten sposób :

wciskasz F3+ środkowy przycisk myszy i robisz rolla, pokazuje ci się w rękach lornetka ppm przybliżasz, celujesz i spacja do strzału.

A tak wogóle to ten cheat był już przeze mnie opublikowany pt : Nowy Chaczek Do Wr

...

Opublikowano

@UP

Tak był ale masz 2 posty i nikt nie chciał ściągać bo się bał a ja już trochę używam tego forum ;)

adam555 thx za scan nie wiem czemu mi ta strona nie działa masz +

23400149.jpg
Opublikowano

topic hack spoko działa thx za niego

aha dodałem ci do pierwszego postu tego skana i link do downloadu w code dajemy więc też zmieniłem

jeśli możesz to pamiętaj na przyszłość :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Extra Clip na 100% co do SP UP nie jestem sam przekonany. Jakoś chyba wielkiej różnicy nie widziałem ale chyba coś tam dają

23400149.jpg
Opublikowano

A czy może mi ktoś napisać, czy działa pod Win XP? I jeszcze jedno... Wyskakuje mi "Could not inject dll". W folderze z hackiem injector i plik dll nazywałem tak samo, np. maxn.dll i maxn i cały czas wyskakuje mi to samo.

Poza tym, jak otworzę Injectora, wszystko się inicjuje. Włączam WarRock`a i w Okienku injectora, gdzie jest status log, jest tam napisane coś takiego: Lost Process Handle[3108]Waiting for Warrock.exe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej , do czego służy opcja Compressed Bandage i?:) dam +

bandaż nie ulatuje ci hp nie krwawisz ale przydatne na uo i bg.

w hacku na 70% nie dziala ale nie jestem pewien

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do funkcji chams. Gdy zabiją kogoś z mojego teamu na CQC i będzie on oglądał grę z mojej kamery to bedzie widac tez u niego postacie, bronie,itd. w jaskrawych kolorach tak jak u mnie??

Jestem zielony w tych sprawach. Z gory dzięki :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do funkcji chams. Gdy zabiją kogoś z mojego teamu na CQC i będzie on oglądał grę z mojej kamery to bedzie widac tez u niego postacie, bronie,itd. w jaskrawych kolorach tak jak u mnie??

Jestem zielony w tych sprawach. Z gory dzięki :)

tylko ty widzisz te kolorki jaskrawe..

Opublikowano

@UP

sciagnij net framework 3.5

Lol jak zrobiłeś takie cos że ma 24lvl ?

:D powie ktoś?

Chcem ci tylko pomóc nie wymaga tego jedynego + ;)

Opublikowano

Dziękuje, bardzo dobry hack :D, tylko jak bedzie Update z tymi broniami i ubraniami to maja również wprowadzic program który przeskanuje wszystko i jak wyłapie hacka jakiegoś to ponoć ban ;]

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

Opublikowano

hehe stawiam na nie więcej jak tydzień jak tą zaporę zmieszają z błotem :D

Ktoś tam pytał czy mamy DC mi się zdarzyło ale 2 razy w ciągu 5h grania więc nie często ;P

I dzięki za plusy ;)

23400149.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...