Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna do 750zł

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, poszukuję Karty Graficznej do 750zł max.    Karta może być używana z allegro i musi starczyć do najnowszych gier.

Mój aktualny sprzęt:

Intel i7 4790k
Ram G.Skill Trindex 8gb 2400mhz
Z97X Gaming 5
Gtx 260 896mb
Corsair VS450

Myślę nad GTX 770 która jest za 730 zł.

http://allegro.pl/msi-geforce-gtx-770-twin-frozr-gaming-2gb-oc-edit-i5605106613.html

I pytanie czy taki sprzęt wtedy uciągnie ten corsair ? Aktualnie działa bez problemów zasilacz na tym sprzęcie. Ale nie wiem jak będzie z tą kartą.

Opublikowano

GTX 770 potrzebuje CO NAJMNIEJ 600W, więc jeśli zdecydujesz się na tę kartę, będziesz musiał wymienić zasilacz.

Opublikowano

GTX 770 potrzebuje CO NAJMNIEJ 600W, więc jeśli zdecydujesz się na tę kartę, będziesz musiał wymienić zasilacz.

No chyba nie.

Ledwo ledwo ale zasilacz powinien wytrzymać.

Opublikowano

No chyba nie.

Ledwo ledwo ale zasilacz powinien wytrzymać.

Okay, zwracam honor, mój błąd - jak głupi sprawdziłem specyfikację na stronie NVIDII, po użyciu kalkulatora rzeczywiście wystarczy - co nie zmienia faktu, że o nawet średnim OC nie ma mowy.

Opublikowano

Okay, zwracam honor, mój błąd - jak głupi sprawdziłem specyfikację na stronie NVIDII, po użyciu kalkulatora rzeczywiście wystarczy - co nie zmienia faktu, że o nawet średnim OC nie ma mowy.

Nie będę robić żadnego OC processora oraz karty. Nie potrzebuję.

Opublikowano

Wytrzyma na luzie. Nie powinien pobierać więcej niż 370-380W z podkręconym procesorem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeżeli nie GTX770, to proponuje R9 280x 3GB GDDR5 384bit, za używkę 765zł na allegro można kupić (właśnie na allegro sprawdzałem). Z polecanych marek zalecam Sapphire, MSI, lub EVGA ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jeżeli nie GTX770, to proponuje R9 280x 3GB GDDR5 384bit, za używkę 765zł na allegro można kupić (właśnie na allegro sprawdzałem). Z polecanych marek zalecam Sapphire, MSI, lub EVGA ;)

EVGA robi chłodzenie tylko do Nvidii

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...