Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helix day

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis do godziny 00:00 odbywac sie bedzie dzien helix kiedy to z zielonej skrzyni mamy potrojna szanse na zdobycie lf4 w sumie nie wiem dlaczego nikt jeszcze o tym nie napisal.

Dodatkowo w tym temacie mozecie sie pochwalic co otrzymaliscie

9kluczy bo wydalem wczoraj na zbieracza i formacje niestety ;/

oslona naped i ammo

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Nikt o tym nie pisał, ponieważ kiedy się logujesz do gry to ten komunikat jest taki wielki i wkurzający że nie ma siły aby to przeoczyć  ^_^

A miałem nadzieje, ze wlasnie dzisiaj oddadza bonus tym, ktorzy nie dostali, z tych 10 kluczy podczas helixy zawsze 1 lf4 przy farcie by wpadlo :v

Opublikowano

Nikt o tym nie pisał, ponieważ kiedy się logujesz do gry to ten komunikat jest taki wielki i wkurzający że nie ma siły aby to przeoczyć  ^_^

A miałem nadzieje, ze wlasnie dzisiaj oddadza bonus tym, ktorzy nie dostali, z tych 10 kluczy podczas helixy zawsze 1 lf4 przy farcie by wpadlo :v

niby tak ale ja kiedys tak robilem jak nie gralem w do ze tylko wchodzilem na mpc zobaczyc co sie dzieje

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

heh a ja nie iwem skad ale wczoraj mailem 3 klucze e za free :D
dzisiaj to samo i nie ze od razu 3 tylko loguje sie patrze jest kluczyk pozniej gram padlem zrespile sie na 1-8 i kolejny kluczyk :D
i dokupilem jeszce 7 kluczy i dostalem 2x oslonki i jedden naped cdd kilka i chyba z 5k x3 :P

76561198125755300.png

Opublikowano

A mi się dzisiaj bardzo poszczęściło :D

123 klucze i:

- 5 LF4

- 5 LF3

- 3 BO2

- 1 G3N 7900

- Sentintel

- Venom

- 7 części do Apisa

- 2k RSB

- ~100 energii do GG, trochę CDD, moduł i inne graty xD

Opublikowano

To są jakieś jaja. Wczoraj dzień lf-4 a dziś dzień lf-4 + zniżka na klucze. BP plis

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...