Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL One | Stickers | Jak zarobić ? | Cologne 2015

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Założyłem ten temat do wspólnej pomocy odnośnie naklejek.

Które naklejki według was mają szansę na najlepszy skok cenowy?

Czy po przetrzymaniu takowej naklejki za 0,92$ da jakiś zysk ?

Proszę wymieniać się spostrzeżeniami na ten temat.

9167514396440931282137.jpeg

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Jak myślicie taka zwykła naklejka Scream jeśli teraz siedzi ok  2.30 euro to może kiedyś stanieć czy na pewno jakiś zysk będzie?

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Jak myślicie taka zwykła naklejka Scream jeśli teraz siedzi ok  2.30 euro to może kiedyś stanieć czy na pewno jakiś zysk będzie?

Na każdej naklejce będzie można zarobić, na innych więcej, na drugich mniej.

Stickery popularnych graczy takich jak np. Scream, KennyS, pasha itp. na pewno dosyć sporo podrożeją.

Opublikowano

Na pewno będzie przecena? Bo chce doładować Steam'a za 5€ i będę miał jeszcze jakieś 70 centów. Wystarczy mi na ak redline ft który stoi po 3-4€ i na parę naklejek?

Opublikowano

Napewno teraz możecie kupić stickery na pick-ema ale tak na zarobek poczekajcie na koniec turnieju zawsze naklejki po 23 centy są wtedy skupujcie ile fabryka dała. Potem trzymajcie do następnego majora albo coś i sprzedajcie. A jeżeli chodzi o naklejki z podpisami to może być podobnie jak z drużynami że po 23 centy beda te paczki z naklejkami. Zobaczymy pomyślimy. Teraz najlepiej nic nie robić tylko czekać na koniec majora chyba, że ktoś chce pikc ema grać to wtedy jo kupujcie po jednej.

2d6v47n.png

Opublikowano

Przeceny jak na moją pamięć trwały ok 3 dni po turnieju ale moge się mylić.

W tamtym roku trwała około 8h-12h, więc pls nie wprowadzaj w błąd...
Opublikowano

8h Jak kupiłem jeden dzień po turnieju? Pisałem, że moge się mylić ale ty też nie wprowadzaj w błąd piszać 8h-12h...

K***a, chłopie... W 2014 po ESL One Cologne była oferta 0,29€ za skrzynkę, z której dropiła Ci naklejka przez 8h-12h po zakończeniu całego turnieju... Nie mów mi, że tak nie było bo pojawiła się ta oferta o 22-23, a rano koło 10-11 już jej nie było...

@rydzyk521

Idź w c**j idioto, nie chce mi się tracić czasu na spiny z jakimś niedojebem kretynem. C***a wiesz, c**ja widziałeś, chyba turnieje ci się dziecko pojebały...

Opublikowano

K***a, chłopie... W 2014 po ESL One Cologne była oferta 0,29€ za skrzynkę, z której dropiła Ci naklejka przez 8h-12h po zakończeniu całego turnieju... Nie mów mi, że tak nie było bo pojawiła się ta oferta o 22-23, a rano koło 10-11 już jej nie było...

oferta pojawiłą się o godzinie 02:00 w niedzielę, wiem bo sam wtedy kupowałem kapsuły z cs i sprzedawałem na rynku, bo jeszcze cena nie spadła. zniżka trwała wtedy 2 dni, więc k***a nie wkręcaj, że o 10-11 już jej nie było, skoro była, bo kupowałem wtedy 600 kapsuł i o 16 jeszcze mogłem kupić.

Opublikowano
Przecena na naklejki pojawi się w CS:GO? I będę mógł sobie wybrać jaką chcę czy muszę kupić te kapsułki? 

Będzie przecena, na koniec turnieju.

Naklejki drużyn możesz wybrać i kupić a co do autografów to musisz kupić kapsułki i dopiero wtedy wylosować danego gracza ;) 

dddtly.jpg

Opublikowano

Po ile będą chodzić naklejki po finałach ? Każdy mówi inaczej... Mój kolega, który trochę na nich zarobił z poprzedniego turnieju twierdzi, że po 0.23

Opublikowano
Mój kolega, który trochę na nich zarobił z poprzedniego turnieju twierdzi, że po 0.23

Nikt tego nie wie, ile będą kosztować. Ale ja obstawiam, że bardzo mało, bo CS obchodzi teraz 3 rocznicę, może dadzą jakiś prezent ;)

Dowiesz się jak będzie przecena. 

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...