Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie zamówiliśmy u tego Pana banner na nasz serwer teamspeak 3 , wyśmienity banner.

Grafik wykonał kawał dobrej roboty.

Piszesz koledze jak ma co wyglądać a On to robi :).

Grafika tania i szybko!

Ogólnie Gorąco Polecam!!!

PS : Efekty pracy można zobaczyć na TS3FAST.PL

Opublikowano

PA9m30B.jpg

Serio, prezentacja grafika z tekstem z textcraft? Serio? 

No myslalem ze juz nic na mpc mnie nie zaskoczy, a jednak.

:D no cóż sam się dziwię, że ma klientów same logo :D nie dopracowane te flary :D i wgl eh :D co do logo bym się bardziej przyłożył :) bo to bardziej twoja Wizytówka :/

Opublikowano

PA9m30B.jpg

PA9m30B.jpg

:D no cóż sam się dziwię, że ma klientów same logo :D nie dopracowane te flary :D i wgl eh :D co do logo bym się bardziej przyłożył :) bo to bardziej twoja Wizytówka :/

Dziękuje za bump postu. Tak zapożyczyłem stamtąd napis, bo mi się podobał. Z tego co wiem pan "KapturART" od dobrych 2 lat czepiał się wykonywanej przezemnie grafiki :D No ale nic, nie musze sie wam tlumaczyc, ze szybko wykonalem tę prezentacje gdyż wrocilem po dlugiej przerwie :D , jeszcze raz dziękuję za bump i przypomnienie przy okazji żebym ją zmienił. Za chwilkę się za to wezmę ;*

NU94p9A.gif

Grafika, Reklama, Video dla twojego servera MINECRAFT!

NU94p9A.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie przyjmuję zwrotów

A czemu drobnym druczkiem można wiedzieć to piszesz?

Prace złej jakości i boisz się, że ktoś będzie żądał zwrotu pieniędzy? A może scam?

...

Opublikowano

nie przyjmuję zwrotów

A czemu drobnym druczkiem można wiedzieć to piszesz?

Prace złej jakości i boisz się, że ktoś będzie żądał zwrotu pieniędzy? A może scam?

@#Butipsal Prezentacja jest już i tak duża, mam wiele zadowolonych kilentów , są też oczywiscie klienci średnio zadowoleni ale nie każdemu da się dogodzić (przeważnie pracuje dłużej z taką osobą aż zostanie usatysfakcjonowana (rzadko zdarza się, że osoba "wychodzi" niezadowolona) ta czcionka to tylko moja fanaberia :) Co do scamu, nie mam pojęcia skąd wziął się ten pomysł (?) Ale dziękuje za opinie, mam nadzieje, że wyjaśniłem niejasność  o.O (edit. A wzięło się to stąd, iż miałem wiele zleceń które wykonywałem długi okres czasu, po czym osoba nie miała jak wynagrodzić mojej pracy i twierdziła, że jej sie nie podoba (nie chciała też popraw) jedynie po to, żeby szybko się zwinąć a następnie mnie zablokować :D )

NU94p9A.gif

Grafika, Reklama, Video dla twojego servera MINECRAFT!

NU94p9A.gif

Opublikowano

Słabe te prace szczerze powiedziawszy i technicznie i pod względem samego pomysłu.

Trochę dziwne, że pieniądze chcesz za to zgarniać, a co jeszcze dziwniejsze, że ktoś chce płacić.

No ale cóż, są gusta i guściki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...