Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie 41lvla.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam lvl 37 po świątyni ognia w żadnej instancji nie bylem. Do 41 lvla (kampania) musze jakos dojsc. Wiem ze niebieskie questy. A pytanie do was jest takie. Jakie instancje na tym lvlu? I mniej więcej ile razy xD

Opublikowano

Nie wiem czy to na 37 czy 38 lvl'u - instancja kromede w heiron. Bardzo dobrze tam się wbija expa, bo zbierasz sobie all ciemno-niebieskie misje instancji i po jednym zrobieniu insty wpada z 15kk? może wiecej ( z energią wypoczynku znacznie więcej wiadomo ) 

Opublikowano

Myślałem, że Ely .. :P 

GS - wyciągać się nie da, podczas fuzji też chyba znikają. A brać to wiem, że z niektórych misji się je dostaje ( ale nie pamiętam dokładnie których, tym bardziej u Asmo ), broker i niestety moja wiedza na ten temat się kończy, więc musisz poczekać na inne odpowiedzi :P 

Opublikowano

GS - wyciągać się nie da, podczas fuzji też chyba znikają.

Godstone nie znikają podczas łączenia itemów JEŚLI był w górnym itemie. Jeśli w dolnym to zniknie tak samo jak enchant i skin.

Skąd brać godstony i czy da się je wyciągać?

Na tym levelu kompletnie się nie opłaca ich kupować i wbijać bo raz, że kosztuje, a dwa, że co chwilę się wymienia eq. Odnośnie tego skąd są to możesz dostać jakieś śmieszne za APki (takie małe trutki itp, kompletnie nieopłacalne moim zdaniem) i był jeden dmg za questa na generałów oraz jeden statusowy za oficerów przeciwnej frakcji. Żeby je mieć musisz pierw przejść przez całą serię questów typu: zabij 10x rank 9+ -> zabij 10x rank 8+ i tak dalej aż do oficerów. Zrobisz to jednak zapewne dopiero na 65lvl ale zacząć możesz bodajże od 25lvl w Reshancie.

Dodatkowo od 4.5 bodajże czy 4.7 jest opcja kupowania tych nowych pokroju złotego silence: http://aiondatabase.net/en/item/168000164/ jednak tak jak zwykły Godstone, tj. nie Illusion ma 100% szans na wejście tak te z tego co się orientuję mogą najnormalniej w świecie nie wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...