Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Bóg na "solo linie"?

Skibson332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich bogów polecacie na linie solo (chyba tak się to tu nazywa) czyli jakis wojownik//tank.

Myslę nad Tyrem. Kiedyś chciałem go kupić, ale nie miałem czasu na grę i teraz chce wrocic i sobie pograc.

Jest on dobry w tej chwili. Możecie tez polecić innych.

Opublikowano

Ymir na solo?Który Ty masz lvl kolego. Polecam Tyra, Osirisa,Sun wukonga oraz adc czyli hunterów.

ymir to rzadkość na solo ale się zdarza tak samo jak Geb a wczoraj to nawet Khepri na nim był

od siebie polecę Chacca jest on niezwyciężony jeśli przeciwnikiem jest mag jedynka zadaje chory dmg a ulta nie trzeba rozwijać aby być i tak OP

Opublikowano

Ile gier mniej więcej potrzebuje, aby zarobić 5500 favoru na nowym koncie? Bo nwm czy za 200 gemów kupić bohatera, czy nazbierać favory i kupić skina do niego.

Opublikowano

Ile gier mniej więcej potrzebuje, aby zarobić 5500 favoru na nowym koncie? Bo nwm czy za 200 gemów kupić bohatera, czy nazbierać favory i kupić skina do niego.

za gemów nie kupuj bogów, lepiej zostaw je sobie na skiny. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Różnie to jest ale 50-100 na pewno.

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaa

ymir solo ssie? co

ogólnie grając na solo trzeba znać counter picki, oczwyscie na ligi

solo lanerzy których osobiście najbardziej preferuje:

Ao Kuang - na praktycznie każdego

Aphro - na lokiego i jeszcze paru

Apollo - raczej na każdego

Athena - na każdego

Bakasura - na warriorów ew guardianow

Bellona - dobra na bake

Loki - teoretycznie na każdego (z warriorami z mysticalem tez mozna sobie poradzic)

Sobek - najlepsza countra na Bellone, zjada ją przez całą gre

Wukong - Obecnie według mnie najlepszy solo laner, można pickować go nie znając przeciwnego solo bo z większością daje rade bez większych problemów

czasem vamana, ale to jeżeli będzie pasował do przeciwników vamana jeżeli enemy mają 4 fizycznych bogów, ew takich bez dashow jak anubis muzen artemis ares itp

no i Ymir - daje rade z każdym, no z Baką cieżej

Opublikowano

Geb, Tyr, Fenrir, Apollo, Vamana, Bellona, Baka (ja jednak go nie ogarniam zbytnio), Aphro, Agni, Ao kuang.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...