Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z X-Trap-em

TTTTTTOMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z cf. <_<

A dok. gdy uruchamiam grę wszystko jest ok. włącza się hgwc itd.

Później na jakąś sekundę włącza się info z Xtrapa ,żeby wyłączyć inne programy i włącza się cf. info znika.

loguje się i po jakiś 30 sekundach zamyka mi crossfire .

pomocy :(.

Próbowałem włączać jako admin, wyłączałem antywirusa .

Mam system Windows 10.

Opublikowano

Po prostu zainstaluj  na inny dysk  ( Nie musisz pobierać na nowo, użyj starego instalatora ) 

Najpierw spróbuj z trybem zgodności z win 7 , jeśli nie zadziała spróbuj z trybem zgodności  z win. xp 

2isw7yf.png

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Tylko mam jeszcze 1 pytanie.

Instalator cf ( 1,65 gb) napewno nie pobiera plików? - mam prawie koniec internetu :/ więc wole się upewnić

Opublikowano

Wejdź w menadżer zadań (ctrl +alt +del )  i zakończ proces o nazwie : 

"KERNEL32.DLL" 

2isw7yf.png

Opublikowano

Ciągle to samo. pojawia sie komunikat by wyłączyć program przeszkadzający*. i zrestartować system. Może to przez to ,że mam windows 10?

Opublikowano

Możliwe, że to przez win 10, bo dużo programów i gier ma problem z kompatybilnością z tym systemem. Ja po przejściu na 10 miałem problem ze sterownikami, więc wróciłem na 7 z powrotem. ;x Polecam wrócić na 7 i sprawdzić czy zadziała tam CF. Poza tym instalowanie nowego systemu to trochę głupota, ale jak kto woli. :D W systemie jest opcja powrotu na 7 bez zbędnego formatowania dysku czy tworzenia świeżej instalacji na innym dysku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wróciłem do 7. Problem leżał w tym że cf potrzebował directX 9.0 albo starszy, a win 10 mógł mieć tylko nowsze :)

Edit.

Crossfire mi wreszcie poszedł 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...