Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShenkuŚ™ - Administrator/Moderator Forum | IP. Board | MyBB |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam typa. Mydli oczy tylko tym co potrafi a pewnie g**no potrafi :) taka moja opinia ;)

Kolejny lizus z NetMetina :) 

Każdy ma swoje zdanie no ale jak nie wiesz to po co piszesz wgl :3

Jak byłem w Teamie NetMetina to lizaliście mi wszyscy 4 literki a teraz wszyscy dissują bo się postawiłem dlaczego kasują konta użytkownikom bez powodu i zrobiłem wojnę :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Kolejny lizus z NetMetina :)

Każdy ma swoje zdanie no ale jak nie wiesz to po co piszesz wgl :3

Jak byłem w Teamie NetMetina to lizaliście mi wszyscy 4 literki a teraz wszyscy dissują bo się postawiłem dlaczego kasują konta użytkownikom bez powodu i zrobiłem wojnę :)

Beka z Ciebie bo dobrze wiesz za co a próbujesz wmówić wszystkim, że jest inaczej, żałosny jesteś.

Najpierw pomagasz na forum wszystko pięknie a potem gdy Cię wywalą (i to sam tego jeszcze chciałeś) robisz wszystko by utrudnić życie osobą z teamu. 

Nie polecam tej osoby. 

Opublikowano

Beka z Ciebie bo dobrze wiesz za co a próbujesz wmówić wszystkim, że jest inaczej, żałosny jesteś.

Najpierw pomagasz na forum wszystko pięknie a potem gdy Cię wywalą (i to sam tego jeszcze chciałeś) robisz wszystko by utrudnić życie osobą z teamu. 

Nie polecam tej osoby.

Ja nie pisalem o swoim koncie tylko o koncie moderatprki wiec o co tobie chodzi :)

Ja napisalem zeby mi tez konto skasowali jak innym kasuja bez powodu no to dostalem wszedzie bany i usineli konto na forum :) ssy sa na mpc pod dyskusja i prezka wiec nie mam nic do ukrycia :)

Moge nawet wiecej ssow dac :)

Opublikowano

Nie polecam tej osoby.

Aż się zaśmiałam.

Śmiem wątpić, że wiesz jak sytuacja się potoczyła. Jesteś jednym z tych lizodupów NetMetin'a.

Polecam dowiedzieć się konkretnie jak przebiegła sytuacja a później się wypowiadać.

Aut: Żałosny to Ty jesteś. (:

Opublikowano

Doskonale wiem jak przebiegała ta sytuacja i proszę mi niczego nie insynuować. 

Rea dawała WARNY ADMINISTRACJI czy to jest normalne? Nie dziwie się, że wyleciała a Ty Shenkuś jak głupi stanąłeś w jej obronie jakby nie wiadomo kim była na tym forum:) Rea skasowane konto za dawanie warnów a Ty bo sam chciałeś i taka jest sytuacja. 

W dalszym ciągu Cię nie polecam, jako Administrator zachowujesz się jak dziecko na SB. A co dopiero Twoje zachowanie gdziekolwiek indziej:) 

Opublikowano

Doskonale wiem jak przebiegała ta sytuacja i proszę mi niczego nie insynuować. 

Rea dawała WARNY ADMINISTRACJI czy to jest normalne? Nie dziwie się, że wyleciała a Ty Shenkuś jak głupi stanąłeś w jej obronie jakby nie wiadomo kim była na tym forum:) Rea skasowane konto za dawanie warnów a Ty bo sam chciałeś i taka jest sytuacja. 

W dalszym ciągu Cię nie polecam, jako Administrator zachowujesz się jak dziecko na SB. A co dopiero Twoje zachowanie gdziekolwiek indziej:) 

Mhmmm no ciekawe ciekawe Ci powiem :D

Akurat mam jeszcze kontakt z Reavenem bo nic do niego nie mam więc zapytaj go za co tak naprawdę skasował jej konto bo nie za to, że dawała warny, bo to Sehun dawała warny(i nie ona zaczęła tylko Cegiełka przez co zaczęła się wojna w całym Teamie) a nie Rea :) Przez co straciła MODa + za inną sytuację i tylko my z Reaven o tym wiedzieliśmy :)

I pisaliśmy potem z Reavenem, że jest zakaz dawania ostrzeżeń administracji + został edytowany regulamin i zostały wyciągnięte z tego konsekwencje.

A prawda jest taka jeszcze raz bo dalej nie rozumiecie... To napiszę wam to punktach:

1. Wchodzę na GG

• Dostaje wiadomość od Rea "Dlaczego nie może zalogować się na konto"

2. Wchodzę na forum i sprawdzam dlaczego wyszukuje w ACP użytkownika Rea, nic nie wyszukało no to sprawdzam logi z których wynikło, że konto zostało usunięte przez Majch3ra bez żadnego info po kilku dniach od zdarzenia o którym niby mówiłeś :)

3. Wbiłem na TeamSpeaka aby się czegoś dowiedzieć.

• Zapytałem o co chodzi CISZA 0 ODPOWIEDZI 
  • Napisałem, że jeśli kasują bez powodu konta to moje też proszę usunąć, iż ja w takim teamie nie pracuje gdzie nie szanują użytkowników i bez powodu usuwają konta bez żadnej informacji ani niczego.
  • Oczywiście 0 odpowiedzi
  • Po kilku sekundach ban na team speaka powód "Nie legalne oprogramowanie" 
  • I konta zostały oczywiście pokasowane.

4. Ja nie dam się tak traktować, a w szczególności innych użytkowników forum na którym jestem Administratorem. Wbiłem na MPC bo został mi tylko taki kontakt z nimi i się zaczęło.

5. Chłopaki nie mieli odpowiedzi na moje pytania no to zaczęli DDoSować mi neta w nocy :D No cóż ja się tak bawił z nimi nie będę zgłosiłem do Neti i wszystko wróciło do normy :P 

(NA WSZYSTKO MASZ POTWIERDZAJĄCE SSY W DYSKUSJI NETMETINA JEŚLI CHCECIE SIĘ NADAL HEJTOWAĆ TO JA TAM MOGĘ WRÓCIĆ DO TEJ DYSKUSJI NIE MA PROBLEMU BO MAM DUŻO CIEKAWSZYCH ALE W TEDY MUSIAŁ BYM JESZCZE HEJTOWAĆ OSOBY KTÓRE AKURAT LUBIŁEM W TAMTYM TEAMIE)

Więc nic nie wiesz :)

I jeśli chcecie drążyć nadal ten temat to chodźmy przenieśmy się do dyskusji NetMetina tam będziemy dalej się hejtować bo ze strony Administracji do tej pory nie dostałem odpowiedzi :D

A  co do zachowania to może jakiś przykład albo dowód coś uzasadnionego bo jak na razie to tylko słowa które nic nie znaczą :D

Pozdrawiam i czekam na dalsze hejty lizusków z NetMetina :)

+ JESZCZE DODAJE Z SYTUACJI Z TERAZ (DLA TEAMU NETMETINA ): 

Jak już nas pobanowaliście i pokasowaliście konta to nie dawajcie anonimowych zgłoszeń do Teamu w którym obecnie pracuję, że robię jakieś przekręty <BEKA Z WAS>

A jak już lecicie z jakimiś wymyślonymi historyjkami to może jakieś dowody, coś uzasadnionego bo jak na razie to wy zachowujecie się jak dzieci, że gadacie głupoty na mój temat osobą z którymi obecnie współpracuje no ale cóż ból dupy nie których ludzi jest OGROMNY hahaha  :D

Pozdrawiam tych co tam jeszcze grają  -.-

Opublikowano

Ojezu. To jest takie żałosne.

Naprawdę gratuluje Ci kolego, za podejście i gwarantuje Ci, że o sytuacji g****o wiesz.

To jest takie śmieszne a zarazem irytujące jak Ty, mój drogi Kolego ich bronisz mimo, iż nie znasz przebiegu sytuacji. Aczkolwiek rozumiem. Serwer na którym grasz, trzeba wylizać dupki, itd itp. Do wyboru do koloru, nieprawdaż?

Shenk zachowuje się jak dziecko? Bo postawił się w mojej obronie? NO PROSZĘ CIĘ. Moim zdaniem to u niego plus. No jeżeli Ty wolisz by administracja Ci ,,pluła w mordę" to polecam serwer NetMetin! Tam zostaniesz potraktowany jak pies i usuną Ci konto bezpodstawnie! Bez podania powodu!

Co najlepsze... Majcherowi zabrakło odwagi by napisać do mnie tak jak poprosiłam.

Na ts'ie była LOVISA, napisałam jej by przekazała Majcherowi, że chce z nim porozmawiać. Oczywiście LOVISA napisała mu na pw by do mnie napisał. I co? Zero odzewu! Siedziałam ponad godzinę i czekałam na jedną głupią wiadomość wyjaśniającą od Majchera. Myślisz, że napisał? Niby dorosły mężczyzna a zachowuje się gorzej niż piętnastolatek. No wybacz. Nie miał odwagi napisać jednej wiadomości. Przecież to nic trudnego wyjaśnić czemu tak postąpił. No chyba że nie ma powodu dlaczego tak zrobił. To już inna historia.

Żałosne jest również to, jak oni się zachowali. DDoS'y w stronę Shenka.... Hehe, aż się śmiać chce.

W ostatnich chwilach na forum weszłam na konto kolegi, którego również w nocy DDoS'owali. Czyżby zbieg okoliczności?

Przeczytaj jeszcze raz i jeszcze I JESZCZE wiadomość wyżej od Shenkiego. Kalkuluj to tak długo aż trafi do Twojego malutkiego móżdżku i skończ pisać swoje mądrości wyssane z palca.

Aut: Droga administracjo NetMetin'a. Wasze zachowanie jest żałosne. Wysyłanie anonimowe wiadomości na Shenkiego? HAHAHA. Oboziu. Brak słów. Tak dalej. Jesteście śmieszni z Majcherem na czele. Współczuje graczom co tam zostali. WSTYD.

Rea.

Opublikowano

Panie Technik, mam dla Ciebie robotę, musisz mi napisać parę hooków i aplikacji, podejmujesz się? (W syngaturze pisze technik)

GG: 34374524

Napisz i opisz dokładnie co potrzebujesz -.- 

Opublikowano

Polecam, widziałem go kilka razy na forach i dawał sobie rade.

Dzięki :)

Ironii raczej nie załapałeś, nazywasz się technikiem a nie umiesz napisać hooka ani aplikacji (Twoje posty).

Sprawy techniczne to moim zdaniem nie tylko pisanie hookow tworzenie autorskich aplikacji itd...

To jest akurat u mnie na poziomie nauki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...