Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShenkuŚ™ - Administrator/Moderator Forum | IP. Board | MyBB |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M

I

E

J

S

C

E

N

A

R

E

K

L

A

M

E

778621439674041768232.png

494501439585685768232.png

626501439585685768232.png

956571439585685768232.png

258741439585685768232.png

348731439585685768232.png

Fora:

forum.NexorisMT2.pl (Administrator)

Serwery:

www.NexorisMT2.pl (GameMaster)

ZAKOŃCZONE WSPÓŁPRACĘ:

~ NetMetin.pl  ~ Metin5 S1  ~ Isaric.pl

~ Laneris S1 ~ Verturi.pl  ~ Metin3.pl

~ Latros.pl  ~ CorelisMT2.pl  ~ Aliner.eu

~ Egnaro.pl  ~ Verturi2.eu  ~ IseniatiS.pl

~ Oraz wiele innych

(Nie tylko serwery Metin)

898451439587775768232.png

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Dużo potrafisz zrobić jednak Twoje zachowanie bywa dziecinne. Jeżeli komuś nie zależy na tym by admin jego forum zachowywał się kulturalnie tylko by forum było dobrze zrobione to polecam. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Dużo potrafisz zrobić jednak Twoje zachowanie bywa dziecinne. Jeżeli komuś nie zależy na tym by admin jego forum zachowywał się kulturalnie tylko by forum było dobrze zrobione to polecam. 

Nigdy nie uniosłem się do zwykłego użytkownika :)

Nigdy nawet nie skomentowałem czegoś jakiegoś hejtu gdzie byłem w Teamie.

Dla mnie użytkownik forum jest najważniejszy i nigdy nie robiłem nic takiego, aby chciał odejść z forum.

Jedynie ostatnia akcja z NetMetinem tylko na MPC im wojnę zrobiłem iż siedziałem tam i robiłem im to co tylko drugi Administrator kazał i wszystko za FREE (nawet 1SM za to nie dostałem, ani jednego grosza, bo robię to za darmo bo to hobby moje), a oni bez powodu nam konta usnęli i pobanowali.

Moderatorce Majch3r usunął bo jej nie lubił, a mi bo chciałem zapytać z jakiego powodu to zrobił.

Opublikowano

No nie wiem, w niektórych sytuacjach Twoje zachowanie mi się nie podobało. Jednak jestem tylko obserwatorem. 

Jeżeli chodzi o umiejętności to polecam, inne nieścisłości można wyjaśnić z czasem. ;> 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Grafika zajmujesz sie jako Amator czy juz jakieś "doświadczenie" posiadasz? 

Grafika Amator + mam znajomych którzy pomagają w sprawach graficznych :)

Ale to w ofercie to jest tylko Grafika do forum typu rangi itp :)

Inaczej tak tylko grafiki nie wykonuje :) 

Opublikowano

Polecić mogę,zna się na rzeczy,kontakt jest dobry,starannie wykonuje zlecone mu zadania,lecz czasem twoje zachowanie bywa wnerwiające..

Opublikowano

kolejny ''profesjonalista'' który nazywa się ''technikiem'' edytując proste skiny, oczywiście nie polecam amatora.

Opublikowano

kolejny ''profesjonalista'' który nazywa się ''technikiem'' edytując proste skiny, oczywiście nie polecam amatora.

Każdy ma swoje zdanie :) 

Jest jak byk napisane, że się jeszcze uczę + nigdzie nie jest napisane, że pobieram za to jakąś opłatę czy coś więc nwm o co tobie chodzi :)

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie :)

Jest jak byk napisane, że się jeszcze uczę + nigdzie nie jest napisane, że pobieram za to jakąś opłatę czy coś więc nwm o co tobie chodzi :)

okłamujesz ludzi pisząc iż jesteś technikiem ipb.. już nie mówię tutaj o sobie, lecz znam osoby które siedzą w ipb po 4 lata i nie są tak odważne by nazwać się technikiem.. edytując prosty skin.

Opublikowano

Polecam technika ze względu na jego doświadczenie. 

to nie jest technik.. nie obrażaj ludzi którzy nimi są.

Opublikowano

Rozumiem, że jako technik potrafisz pisać różne hooki, dodatki i aplikacje na forum ?

Opublikowano

Usunąłem wam to technik niech wam będzie :)

W temacie nie mogę więc poprosiłem moderatora :)

Rozumiem, że jako technik potrafisz pisać różne hooki, dodatki i aplikacje na forum ?

Uczę się :) 

Opublikowano

­Ja polecam osóbkę, pamiętam Ciebie z Metin5 i tam dobrze pracowałeś ;)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

NO NO fajnie że szanowny kolega nie dobiera moderatorów wyłącznie tych którzy coś potrafią lecz tych którzy mają co do pokazania :). http://i.imgur.com/krgeNH1.png

Popatrz na datę tych zdjęć (po rekrutacji) i dodam ze mniej więcej za to wyleciała ta pani z teamu :)

I sam ją wywaliłem a jeśli chcesz nadal hejtować to wpierw sprawdź informację a potem komentuj :)

A jak niewiezysz zapytaj Reavena :)

Opublikowano

Nie polecam typa. Mydli oczy tylko tym co potrafi a pewnie g**no potrafi :) taka moja opinia ;)

Skoro nie wiesz, to po co oceniasz? Jak mówisz, że "pewnie" to wychodzi na to, że nie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...