Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapviewer

Shanya3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiiiiiiiiiiiiiitajcie moi kochani! Moglibyscie mi pomóc  w rozwiazaniu pewnego problemu? Mam terrarie 1.3.03, wszystko niby fajnie, spoczko, joł joł, pykalismy sobie z kolegą, aaaaaaaaaleeeee gdy postanowilem zabić ostatnią flare.. robaka, czy co to jest z tego eventu to pojawil sie boss i mnie mówiac któtko rozpierdolił.. Mojego kolegi wtedy na serwie nie bylo. W tej wersji terrarii nie ma jeszcze przywolywaczki, wiec se pomyslalem, ze musze znaleźć inny pomysl na rozpierdolenie moon lorda. Wpadlem zatem na ów pomysl, chozi o stworzenie nowego świata, zabicie wall of flesha, zabicie plantery, golema skonczenie tego eventu i wowczas pokonanie tego bossa ostatecznego. Problem polega na tym, że nie chce mi sie k***a w jungli szukac tego dungeonu, wiec se pomyslalem, rze mapviewer będzie dobrym pomyslem, aaaaaaaaaaaaaaaleeeee nie moge nigdzie znaleźć mapviewera pod wersje terrarii 1.3.3. Zarzucicie lnkaczem ziomeczki?

W sumie moj temat mogl ograniczyc sie do ostatniego wersu, bez zbędnego pierdolenia, ale dobra niewazne

Opublikowano

Czemu nie wykonasz poprosu od nowa Celestial Event? PS Dlaczego nie masz wersji 1.3.0.8?

A jak mam niby wykonać o nowa celestial event? Na tej mapie juz nie wykonam.

Nie mam wersji 1.3.0.8 bo mam piracką terrarie.

Nie widze na tej stronie linka do mapviewera po wersje 1.3.5, nie wiem, chyba ślepy jestem.

Opublikowano

Ja cie nierozumiem. W Dungeonie pojawiają się kultyści więc wystarczy ich zabić, potem bossa i masz Celestial Event. Nie wiem w czym problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...