Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W cs mam do 80fps czasami spadki nawet do 40, chociaż cs niebierze wszystkich zasobów, czy da sie ustawić tak żeby cs brał tyle ile się da? Przy moim wooden pc na pewno się to przyda.

Opublikowano

Game booster jak masz zasyfiony komputer, CCleaner, defragmentacja(profilaktycznie), skanowanie systemu. Co jest w tym wooden PC? Jakie części i system

Opublikowano

widnows 7 64bit

procesor : pentium r dual core cpu e5400 2.7ghz

ram :2GB

karta graficzna:NVDIA GeForce 9500 GT

ale mi chodzi o ot że cs zabiera mi mało pamięci, procesora a ja chciałbym żeby zabierał tyle ile się da (chę mieć najwiecej fps jak się da)

a co najlepsze jak się mapa ładuje to tak pięknie chodzi 250+ a le jak wlonczy no to 50/60 +

Opublikowano

Kup lepszy fan na CPU i baw się w krecenie procka, ustaw na steam opcje uruchamiania cs (ten panel co komendy Wpisujesz) - high. Ustaw plan zarządzania energią na wysoką wydajność. I co najważniejsze Windows 7 64bit na... 2gb ramu? 4gb to podstawa, do XP by jeszcze styklo ale na wn7 to już za mało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...